Polin Appro 2014

5.11.2014 16:00—03:00 6.11.2014

Polin Appro erövrar igen Helsingfors centrums gator och barer medan halarfolket har en möjlighet att bygga upp sitt eget monopol! Temat för årets Polin Appro är den världskända affärsspelet Monopoly. Med att samla upp prestationer har du chansen att visa ifall du är en anspråkslös karriärist – eller en modig baron!

Liksom i andra barrundor, ska deltagarna samla prestationsanteckningar genom att besöka samarbetsbarer. Till slut belönas prestationen med en passande hederstitel samt halarmärke. Kom dock ihåg att till skillnad från de andra barrundorna kan du till exempel lyfta upp ett chanskort och hamna i fängelse, eftersom vad som helst kan hända under vägen i samband med bl.a. överraskande punkter. Klä dig alltså i ditt bästa, d.v.s. halare, och stig på ett spelbräde med storleken av hela Helsingfors centrum! Efter att dina hus och hotell står färdiga är det dags att ta sig till eftersfest till Teater Forum var scenen bepryds av MadCraft och HeavyWeight DJ:s.

Prestationsnivåer är ”Karriärist” (7), ”Borgare” (11) och ”Baron” (15).

Evenemanget börjar stegvis från och med kl. 16.00 i Le Bonk (Georgsgatan 24) varefter alla har 4 timmar tid att vandra runt. Gemensamma efterfesten börjar smälla kl. 21.00 i Teater Forum (Georgsgatan 31).

Förtidsbiljettsläppet för föreningar börjar 1.10 vid adressen https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/polin-appro-2014-ennakkolipunmyynti/ och det egentliga biljettsläppet 20.10 vid Aalto universitetets och Helsingfors universitets kampus samt Lippupalvelu.

Biljetternas pris är 12 euro (14 euro vid Lippupalvelu). Efterfestens pris vid dörren är 6 euro.

Evenemanget ordnas av Aalto universitetets studentkårs Isännistö ja Emännistö

Också med: Äpy, Jäynä och Altia.

IE

henry.sanmark@ayy.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *