Föreningsbrev vecka 17/2017

Om du vill få AUS föreningsbrev till din e-post kan du beställa det på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Det här är AUS föreningsbrev vecka 17/2017

Kommande evenemang och viktiga datum för föreningar och föreningsfunktionärer.

29.4: Hullu Jussi (se 1)
21.4–30.4: Wapparenan: http://wappuareena.jayna.fi/
8.9: Läsårsinvigning

Nyhetsbrevets innehåll

  1. Håll en kontroll på Hullu Jussi
  2. Tävling för föreningarna – den mest internationaliserade föreningen belönas!

 

1. Håll en kontroll på Hullu Jussi!

Wappen är på väg och därmed närmar sig också efterlängtade och traditionella Hullu Jussi!

Under evenemanget avverkar lagen på 4–10 personer olika kontroller runtom i Otnäs och tävlar om titeln som det galnaste laget. Nu har er förening (eller ert kompisgäng) möjlighet att följa tävlingen från första parkett i form av en kontroll!

Fram till 25.4 kan ni anmäla er för att hålla en kontroll på adressen https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/. Om er förening inte har något klubbrum och ni vill hålla kontrollen inomhus ska ni anmäla er så snabbt som möjligt och kontakta arrangörerna. Vi försöker ordna lokaler.

Som belöning bjuder vi föreningen bakom den bästa kontrollen på en generös (och läcker) wappenkorg och en gratis bastubokning under återstoden av året.

TL;DR:

VAD: Kontroll på Hullu Jussi!
VAR: Runtom i Otnäs
NÄR: 29.4.2016 kl. 21.30-1.00, efter phuxarnas spex och startskottet
ANMÄLNING: fram till 25.4 på adressen https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/hullu-jussi-2017-rastit-crazy-john-2017-checkpoints/

Mer information ger Teknologkulturdirektörerna
Tyko Viertiö och Johanna Kuronen
tyko.viertio(a)ayy.fi
johanna.kuronen(a)ayy.fi

 

2. Tävling för föreningarna – den mest internationaliserade föreningen belönas!

Hur kan vår förening bli mera internationell? AUS ordnar en tävling för föreningar och belönar den förening som utvecklat sin verksamhet mest under år 2017. Föreningarna får själva välja hur de vill internationaliseras och öppna upp möjligheter för internationella studerande att delta. Den som behöver inspiration hittar tips i vår ABC-handbok som utformats som stöd för internationaliseringen.

Den förening som utvecklat sin verksamhet mest belönas på AUS föreningsutbildning i december 2017 med ära, berömmelse och en gratis kväll i en AUS-bastu. Vi belönar inte en förening som redan nu är väldigt internationell, utan den förening som mest utvecklat sin verksamhet i en mera internationell riktning. Anmäl föreningen till tävlingen genom länken nedan, planera tillsammans hur ni vill integrera det internationella perspektivet i er verksamhet och bered er på att rapportera om utvecklingen i november 2017. I rapporten ska ni genom konkreta exempel visa vad ni gjort under året till exempel i anslutning till mottagandet av nya studerande, er kommunikation eller era evenemang, och vad ni lärt er på vägen.

Anmäl er till tävlingen här.

 

VILL DU HA DIN EGEN NYHET I FÖRENINGSBREVET?

Skicka din korta text senast på onsdag klockan 10.00 till adressen tiedotteet ät ayy.fi. Nyheterna översätts, så det räcker med att skicka texten på ett språk.

Nyhetsbrevets innehåll redigeras i sista hand av AUS förenings- och kommunikationssakkunniga Ahto Harmo (ahto.harmo ät ayy.fi, tfn 050 520 9442).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *