Kesäasunnot

Kesäisin AYY:llä usein on tyhjiä asuntoja, joita voidaan vuokrata määräaikaisilla sopimuksilla väliaikaisille asukkaille. Kesäisin asukkaiksi voidaan ottaa ketä tahansa, jos AYY:n jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita.

Milloin kesäasuntoja on tarjolla

Kesäasuntokausi on normaalisti 1.5. – 31.8. Kesäasukkaille tehdään lähtökohtaisesti 2-4 kuukauden mittaisia määräaikaisia sopimuksia.

Millaisia asuntoja kesäisin on tarjolla

Kesäisin on tarjolla vain soluasuntoja sekä kaksioita Itä-Helsingistä (Haarniskatie, Pohjavedenkatu, Turkismiehentie ja Kääpiöidenpolku). Yksiöitä ei valitettavasti ole tarjolla kesäasunnoiksi. AYY voi tarjota kesäasunnon hakijalle myös muunlaista asuntoa kuin millaista hän on erityisesti ilmoittanut hakevansa.

Asuntojen hakeminen

Pyydämme sinua ilmoittamaan tällä lomakkeella, millaisesta kesäasunnosta olisit kiinnostunut ja mille ajanjaksolle. Olemme sinuun lomakkeen vastaanotettuamme yhteydessä mikäli meillä on sopivia kesäasuntoja vapaana/vapautumassa.

Asuntojen vuokrat

Asuntojen vuokrat eivät muutu kesäisin mitenkään. Vuokratiedot löydät Domo-järjestelmästä.

Kalusteet

AYY:n asunnot ovat kalustamattomia. Tämä tarkoittaa, että asunnossa ei ole esimerkiksi edes sänkyä. Asunnoissa on kuitenkin aina kiinteät kalusteet ja varusteet, kuten liesi, jääkaappi yms. Lisätietoa kalusteiden vuokraamisesta löydät tältä sivulta.