Vaasankadun kabinetti ja sauna

Tila

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetin puoleisessa tilassa on pöydät ja tuolit 16 hengelle. Lisäksi koko tilassa on muutamia raheja, sohvia sekä biljardipöytä (halutessaan biljardipöydän voi suojata tilasta löytyvällä suojalla). Tilassa on 65″ TV ja laadukas äänentoisto. Äänentoisto toimii RCA-kytkennällä tai bluetoohilla vaikka kännykästä käsin.

Saunapäädystä on käynti myös kattoterassille. Tilaan mahtuu noin 50 henkeä. Keittiössä on liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone sekä kahvinkeitin. Keittiöstä löytyy astiasto n. 20 henkilölle (lautaset, aterimet, lasit, viinilasit ym. & kuohuviinilasit 12 henkilölle).

Lisätietoa irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Tilaan voi tilata ruuan suoraan alakerrassa sijaitsevasta Kustaa Vaasa –ravintolasta, ja ruuan voi lämmittää uunissa GN-vuoissa.

Tila soveltuu saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Päiväsaikaan (klo 9-16) tilasta voi varata pelkän kabinetin; illalla (klo 16-23) varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna

Saunassa on sähkökiuas, joka lämpenee automaattisesti. Saunaan mahtuu noin 10 henkilöä. Sauna on lämmin klo 18-22.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Käyttöaika

Vaasankadun kabinettin käyttöaika päivällä on 9-16. Huomaathan, että vaikka järjestelmä antaa tehdä varauksia klo 16-09 väliselle ajalle, kaikki tälle aikavälille tehdyt varaukset poistetaan. Mikäli haluat käyttää kabinettia klo 16 jälkeen, tulee sinun varata sauna.
Vaasankadun saunan käyttöaika on 16-23.  Tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä, koska saunatila sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa.

Vuokra

Linkki hinnastoon.

Lue myös:

Ohjeita tilojen varaamiseen ja käyttöön liittyen
Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot