Jaostot ja yhdistykset

Mosaic

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kansainvälinen jaosto Mosaic järjestää tapahtumia kaikille kansainvälisille ja kansainvälisesti suuntautuneille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Lisätietoa ja yhteystiedot löydät täältä. Katso myös Mosaicin Facebook-sivu, jossa on tietoa tapahtumista.

 

ESN Aalto

ESN Aalto on AYY:n piirissä toimiva yhdistys, joka järjestää vapaa-ajantoimintaa kansainvälisille opiskelijoille ja erityisesti vaihto-opiskelijoille. Yhdistys järjestää mm. mahtavia kansainvälisiä bileitä sekä erilaisia kulttuuritapahtumia ja matkoja ympäri Suomea. Myös suomalaiset opiskelijat ovat erittäin tervetulleita ESN Aallon tapahtumiin! Erasmus Student Network (ESN) on Euroopan laajuinen vaihto-opiskelua edistävä verkosto. ESN Aalto on ESN:n jäsen. ESN:n toimintaan osallistuminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden kansainvälistyä AYY:n sisällä ja Euroopassa. Liity ESN:n lähettämällä sähköpostia osoitteeseen esnaalto(at)esnfinland.eu. Lisätietoa toiminnasta ja tapahtumista on tarjolla myös ESN Aallon Facebook-sivulla.

 

BEST

BEST eli Board of European Students of Technology on Euroopan laajuinen ja pääasiassa teknisten alojen opiskelijoiden järjestö, johon kuuluu myös AYY:n paikallisryhmä. Yhteensä BEST toimii noin kolmessakymmenessä maassa. AYY:n BEST-ryhmä toimii itsenäisesti ylioppilaskunnan alaisuudessa ja järjestää vuosittain kulttuurivaihtoja ja muuta toimintaa sekä kursseja, joihin osallistuu opsikelijoita ympäri Eurooppaa. BEST tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua kv-toimintaan sekä kotona että ulkomailla. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki aaltolaiset ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa vuotta tahansa. Lisätietoja löydät osoitteesta best.ayy.fi.

Kansainväliset tutorit

Aaltoon saapuu vuosittain noin 1000 vaihto-opiskelijaa, ja lisäksi Aallossa opiskelee yli 2000 tutkinto-opiskelijaa. Heidän ensimmäinen kontaktinsa Suomessa ovat kansainväliset tutorit eli kv-tutorit. Ulkomaalaiset opiskelijat tarvitsevat etenkin Suomessa oleskelunsa alkuaikoina tutoria opastamaan opiskelun ja opiskelijaelämän sekä suomalaisen arkielämän kiemuroissa. Haluatko kansainvälisten opiskelijoiden tutoriksi? Ota yhteyttä koulusi opiskelijajärjestöön (kilta, KY tai TOKYO) tai kysy lisää meiltä.