Sievo Sauna

Tila

Sievo Sauna (Atlantinkadun kabinetti ja sauna) sijaitsee Jätkäsaaressa, Atlantinkatu 7 A:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetissa on pöydät ja tuolit 12 hengelle. Lisäksi tilassa on runsaasti sohvatilaa. Tilasta on myös käynti kattoterassille. Keittiössä on liesi, uuni, mikro, kaksi jääkaappia, astianpesukone sekä kahvinkeitin. Tilassa on astiasto ja aterimet 20 henkilölle (myös kuohuviinilasit ja kahvikupit) sekä ruuanlaittovälineet (mm. paistinpannu, kattiloita ja uunivuokia).

Tilaan on asennettu videotykki ja valkokangas, laadukas äänentoisto toimii RCA-kytkennällä tai bluetoothilla vaikka kännykästä käsin.

Lisätietoa irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Tila soveltuu saunailtojen ja kokousten pitämiseen. Tilaan pääsee myös pyörätuolilla. Tilan varausaika on klo 16-23. Varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto.

Sauna

Saunaan mahtuu noin 10 henkilöä. Tilan käyttäjä laittaa itse saunan lämpiämään tilassa olevasta painikkeesta. Lämmitysmahdollisuus klo 17-22 välillä.

Käyttöaika

Tilan käyttöaika on 16-23.  Tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä, koska saunatila sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa.

Vuokra

Linkki hinnastoon.

HUOM! Tilavuokraajana saat AYY:lta mukaasi avaimen ja avainlätkän. Avaimella on kulku rakennukseen ja itse vuokratilaan. Avainlätkällä saat avattua sisäpihalla sijaitsevan jäteröörin luukun. Valitettavasti käytössä ei tällä hetkellä ole kierrätyspistettä, eli vain sekajätteen keräys löytyy.

Lue myös:

Ohjeita tilojen varaamiseen ja käyttöön liittyen
Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot