TTE-rahasto

Teekkaritoiminnan edistämisrahasto (TTER) jakaa avustuksia koko AYY:n jäsenistölle (kyltereille, taikkilaisille ja teekkareille) sekä sen läheisyydessä toimiville yhdistyksille ja yhteisöille. Rahaston tarkoituksena on herättää ja ylläpitää harrastusta teknillisiin, tieteellisiin, taloudellisiin jayhteiskunnallisiin asioihin sekä kulttuurin harjoittamiseen.

TTER:n tavoiteena on tukea ja aktivoida opiskelijatoimintaa Aaltoyhteisössä sen kaikissa muodoissa. Mitä useampi aaltolainen pystyy projektiin osallistumaan tai sen tuotoksista nauttimaan, sen parempi. Erityisesti arvostetaan projekteja, jotka kannustavat ihmisiä toimimaan ja tekemään yhdessä uuden luomiseksi. Koska yliopiston ja sen opiskelijoiden arvostus riippuu myös julkisesta näkyvyydestä, kannustamme aktiiviseen viestintään sekä Aalto-yhteisössä että sen ulkopuolella. Avustuksia on myönnetty esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, julkaisuihin ja rakenteluprojekteihin. TTER ei kuitenkaan myönnä avustusta perustoimintaan, opintoihin tai palkanmaksuun.

TTER on perustettu vuonna 2006. Sen alkupääoman on lahjoittanut Teekkaritoiminnan edistämisyhdistys (TTEY). Vuoden 2010 alusta rahasto siirtyi kokonaisuudessaan osaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaa.

Lisätietoja rahastosta voi lukea sen nettisivuilta: tter.ayy.fi.