OK20

Tila

OK20:n tilat sijaitsevat Otakaari 20 alimmassa kerroksessa (käynti sisäpihan puolelta). OK20:ssä on kaksi erillistä sitsi-/juhlatilaa, joiden välissä on sauna. Molemmilla puolilla on äänentoisto. OK20:n ison puolen äänentoisto on uusittu joulukuussa 2017. Sauna sijaitsee sitsitilojen välissä, joten sitä ei voi varata erikseen. Tilat soveltuvat esimerkiksi sauna- ja lauluiltojen pitämiseen, sitseille sekä kokoustamiseen.

OK20 iso puoli

Isolla puolella on pöytiä ja tuoleja ja sinne mahtuu sitsaamaan noin 40 henkilöä. Keittiössä on liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. Lisätietoa irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

OK20 pieni puoli

Pienellä puolella on pöytiä ja tuoleja ja sinne mahtuu sitsaamaan noin 20 henkilöä. Keittiössä on liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö ja mikroaaltouuni. Lisätietoa irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Sauna

Saunassa on sähkökiuas, joka lämpenee automaattisesti. Saunaan mahtuu 12 henkilöä.

Mikäli molemmilla puolilla olevat käyttäjät haluavat saunoa, tulee tästä sopia erikseen tilan käyttäjien kesken.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Käyttöaika

OK20:n tilojen käyttöaika on 14-06. Sauna on lämmin klo 19-03.

HUOM! Majoittuminen/yöpyminen tilassa on ehdottomasti kielletty. Mikäli varaat tilan useammaksi päiväksi peräkkäin, sovithan ajoissa erikseen palvelutoimiston kanssa päiväkäytöstä sekä siivouksesta varauksen aikana.

Vuokra

Linkki hinnastoon.

Huomioitavaa OK20:n pihalla käytettävistä muualta vuokratuista paljuista

Paljun täyttämisessä tulee huolehtia siitä, että täyttöletku ei vuoda OK20:n sisätiloihin ja aiheuta vesivahinkoa. Mikäli tällainen vesivahinko syntyy, on vastuu tilan käyttöönsä vuokranneella. Tilan vuokraan ei kuulu täyttöletkua.

Palju saa olla pihalla ainoastaan tilan varausaikana. Palju ei saa estää tai vaikeuttaa kulkua parkkipaikalle.

Lisäksi paljun vesiä tyhjennettäessä tulee huolehtia siitä, että tyhjennys tapahtuu hiljalleen pihan sadevesikaivoon tai maastoon niin, että vesi ei lammikoidu pihalle tai talviaikaan jäädy kulkuväylille.

Pohjapiirustus

Lue myös:

Ohjeita tilojen varaamiseen ja käyttöön liittyen
Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot