Vierasmajat

Tila

AYY:llä on kolme eri vierasmajaa. Yläkerran vierasmajaan mahtuu noin 20 henkeä, isoon vierasmajaan 18 henkeä ja pieneen vierasmajaan 6 henkeä. Vierailla tulee olla omat lakanat. Vierasmajat sijaitsevat osoitteessa Otakaari 20. Sisäänkäynti on talon sisäpihalla.

Lisätietoa irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Yläkerran vierasmaja

Yläkerran vierasmaja sijaitsee OK20 pienen puolen yläpuolella. Tilassa on kaksi isoa kerrossänkyä, joihin mahtuu mukavasti 4 ihmistä vierekkäin eli yhteensä 16 henkilöä. Mikäli läheisyys ei haittaa, niin sänkyihin saa kyllä mahtumaan ainakin 24 henkilöä.

Yläkerrassa on myös yksinkertainen keittiö, josta löytyy jääkaappi, mikro, lautasia ja aterimia. Vesipistettä keittiössä ei kuitenkaan ole. Tilasta löytyy myös yhdistetty suihku ja WC.

Yläkerran vierasmajan majoitustiloja
Yläkerran vierasmajan keittiö-/oleskelutila

 

Yläkerran vierasmajan keittiö-/oleskelutila

Iso ja pieni vierasmaja

Iso ja pieni vierasmaja sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Isossa vierasmajassa on 9 ja pienessä vierasmajassa 3 kapeaa kerrossänkyä. Lisäksi tiloissa on tyynyjä ja peittoja.

Alakerran vierasmajoilla on yhteinen keittiö, josta löytyy tiskipöytä, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, lautasia ja aterimia. Keittiöstä pääsee myös tilan yhdistettyyn suihkuun ja WC:hen.

Iso vierasmaja
Pieni vierasmaja

Käyttöaika

Vierasmajojen käyttöaika alkaa varauspäivänä klo 14.00. Tiloista tulee poistua varausta seuraavana päivänä kello 12.00 mennessä.
Talossa on hiljaisuus arkisin klo 23–07 ja viikonloppuisin 00–09.

Vuokra

Linkki hinnastoon.

Pohjapiirustus

Lue myös:

Ohjeita tilojen varaamiseen ja käyttöön liittyen
Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot