Maarintalon yhdistystila

Maarintalon 2. kerroksessa (Sähkömiehentie 3, huone 240-241) on käytössä 24/7 kiltojen ja muiden yhdistysten varattavissa oleva tila, jossa voi kokoustaa, pelata, katsoa elokuvia jne.

Varaaminen

Tila on varattavissa osoitteessa https://booking.aalto.fi kirjautumalla sisään Aalto-tunnuksilla. Tämän jälkeen tila löytyy vasemmasta tilavalikosta otsakkeen ”Tilakalenterit / AYY” alta, kohdasta ”Otaniemi / AYY”. Valitse varauksen vastuuyksiköksi ”U91200 U9 / Campus Services Common”. Tilaan on mahdollista tehdä myös toistuvia varauksia. Varauksen nimi kohtaa tulee kirjoittaa yhdistyksen tai killan nimi, jos se on sellaiselle varattu. Tilassa tulee jokaisen varauksen aikana olla vastuuhenkilö, joka on AYY:n jäsen. 

Käyttöaika

Tila on käytettävissä vuorokauden ympäri. Talo on auki arkisin klo 8-16. Mikäli tilan ovi on lukittu, avauksen voi pyytää arkisin klo 8-16 välillä alakerran postihuoneesta, ja klo 16-08 välillä talossa olevalta vartijalta, joka avaa tarvittaessa myös alakerran ulko-oven.

Vuokra

Tila on ylioppilaskunnan jäsenille ilmainen.

Muuta

Tilaa koskevat samat käyttösäännöt kuin muitakin AYY:n kertavuokrattavia tiloja sillä erotuksella, että tilasta ei täytetä tarkastuslomaketta ja alkoholin nauttiminen tilassa on kielletty. Tilassa ei ole vesipistettä eikä astioita, vaikka kokoustarjoiluiden nauttiminen tilassa onkin sallittua. Käytön jälkeen tila tulee siistiä ja viedä pois kaikki tilaan tuodut tavarat. Aalto-yliopisto eikä AYY vastaa tilaan jätetyistä tavaroista. Tilassa on videotykki.