Liikuntamahdollisuudet

SELL 2010AYY tukee jäsenistönsä liikkumista  avustamalla ylioppilaskunnan piirissä toimivien liikuntayhdistysten toimintaa,  tekemällä kansallista edunvalvontaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenenä, osallistumalla UniSportin toiminnan suunnitteluun sekä viestimällä ajankohtaisista liikunta-asioista.

Missä voin liikkua?

Aalto-yliopiston opiskelijoilla on käytössä UniSport, joka tarjoaa palveluitaan kuudella eri kampuksella: Helsingin keskustassa, KumpulassaMeilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Tarjolla on edulliseen hintaan ryhmäliikuntaa, palloilulajeja, kursseja, tanssia ja kiipeilyä monen muun ohella.

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö järjestää erilaisia pääasiallisesti maksuttomia kursseja, joissa esimerkiksi liikutaan stressiä pois, rentoutetaan niskoja tai ennaltaehkäistään selkäkipuja. Katso ajankohtaset tiedot kursseista YTHS:n verkkosivuilta.

Sinun kannattaa tutustua myös oman kotikuntasi tarjoamiin liikuntapalveluihin, sillä opiskelijat ovat oikeutettuja edullisiin kausi- ja sarjakortteihin Espoossa ja Helsingissä esimerkiksi uimahallien osalta. Jos olet jo huippu-urheilija tai huipulle tähtäävä, suosittelemme sinulle yhteydenottoa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan.

Miten pääsen mukaan?

AYY:n piirissä toimii useita liikuntayhdistyksiä, jotka ovat avoimia kaikille mukaan haluaville. Katso ajantasainen listaus yhdistyksistä tältä sivulta.

AYY kouluttaa liikuntatutoreita. Liikuntatutorit ovat  isohenkilöitä tai tutoreita, jotka ovat käyneet erillisen liikuntatutorkoulutuksen. Liikuntatutoreilta saat tietoa yliopiston ja lähialueen liikuntatarjonnasta ja  löytävät varmasti fukseille ja uusille liikkujille porukan, jonka kanssa voi liikkua yhdessä.

Mistä saan lisätietoa?

AYY tiedottaa säännöllisesti liikuntatapahtumista viikoittain ilmestyvässä AYY:n viikkotiedotteessa ja tapahtumakalenterissa.

Liikuntasektorin yhteystiedot