Rantasauna

Tila

Rantasauna eli Rantsu on teekkareiden talkoovoimin rakentama ja kustantama sauna. Rantsussa on erilliset iso ja pieni puoli, jotka voi varata joko erikseen tai yhdessä.

Iso puoli soveltuu hyvin suurempienkin saunailtojen järjestämiseen tai vaikkapa sitsaamiseen. Pienellä puolella voi saunoa vähän pienemmällä porukalla.

Rantasaunan terassin edessä on suuri grilli. Rannassa on laituri, mutta ranta on erittäin matala! Rantasauna sijaitsee Jämeräntaival 5:n takana.

Lisätietoa tilan irtaimistosta löydät tilan tarkastuslistasta.

Voit tutustua myös Rantasaunan virtuaalimalliin.

Iso puoli

Isolla puolella on pöydät ja tuolit n. 40 hengelle. Ikkunoiden edustalla on sohvat. Tilassa on myös takka. Keittiössä on liesi, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin sekä juomakylmiöt. Isolla puolella on myös laadukas äänentoisto.

Rantasaunan iso puoli
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Pieni puoli

Pienellä puolella on takka sekä sohvat ja pöytä. Minikeittiössä on jääkaappi ja liesi. Tilaan mahtuu n. 10 henkilöä.

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Saunat

(klikkaa kuvaa suuremmaksi)
(klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Ison puolen saunassa on sähkökiuas, joka lämpenee automaattisesti. Saunaan mahtuu n. 30 henkilöä.

Pienellä puolella on puulämmitteinen sauna, jonka saa itse lämmittää. Muista ottaa tulitikut mukaan! Saunaan mahtuu n. 10 henkilöä.

Palju

Rantasaunan yhteydessä on palju. Paljun käyttäminen edellyttää jomman kumman Rantasaunan vuokraamista. Omien paljujen käyttäminen Rantsulla on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa 100 euron sanktio.

Uusi palju on asennettu Rantsulle joulukuussa 2018! Palju on hankittu yhteistyössä Kampusjaoston kanssa. Uuden paljun käyttöohjeet (pdf)

HUOM! Paljun sulkuventtiili löytyy kamiinan vierestä alhaalta. Muista aina sulkea venttiili käytön päättyessä.

Käyttöaika

Rantasaunan käyttöaika on 14-07. Ison puolen sauna on lämmin klo 19-03.

Tilan siivousta ja huoltotoimenpiteitä varten on erityisen tärkeää, että tila todella on käyttöajan ulkopuolella tyhjä. Mikäli käyttöaikaa on tarpeen pidentää, on siitä sovittava hyvissä ajoin etukäteen AYY:n kanssa. Lisätunneista laskutetaan tuntiveloitus.

Vuokra

Linkki hinnastoon.

Pohjapiirustus

Lue myös:

Ohjeita tilojen varaamiseen ja käyttöön liittyen
Ylioppilaskunnan vuokratilojen käyttösäännöt ja niiden rikkomisesta seuraavat sanktiot