Hätämajoituksen kuvaus

Hätämajoituksessa on seuraavia vaihtoehtoja

Vierashuoneet osoitteessa Otakaari 20B, 02150, Espoo. Kaksi huonetta. Huoneissa on kerrossängyt. Sängyissä on patjat ja tyynyt. Vuokralaisen täytyy tuoda omat petivaatteet tai makuupussi eikä vuodetta saa käyttää ilman niitä. Vuokralaiset voivat käyttää lähistöllä sijaitsevaa pyykkitupaa. Huoneissa ei ole internet-yhteyttä.

1. Otakaari 20B:n alakerta. Rakennuksessa on iso huone ja pienempi huone. Kaikkien alakerran asukkaiden yhteisessä käytössä on yksi suihku, kaksi wc:tä, ja pieni keittö. Vuokralaiset voivat säilyttää henkilökohtaisia tavaroitaan lukollisissa säilytyskaapeissa. Isossa huoneessa alakerrassa on 9 kerrossänkyä, joten huoneeseen mahtuu enintään 18 henkilöä. Pienessä huoneessa alakerrassa on 3 kerrossänkyä, joten huoneeseen mahtuu yhteensä 6 henkilöä. Alakerran keittiössä on perusvarustelu (mikro, jääkaappi, lautasia ja ruokailuvälineitä).

Alakerran iso huone 

Alakerran pieni huone

Alakerran yhteinen keittiö  

 

2. Vierashuoneet osoittessa Servin Maijan tie 10 G, 02150, Espoo.

Asunnossa on kaksi huonetta, pieni keittiö ja suihku. Asunnossa on 6 sänkyä (3 molemmissa huoneissa), joten sinne mahtuu enintään 6 henkilöä. Keittiössä on perusvarustelu (lautaset, ruokailuvälineet, pannut, liesi, jne.) Vuokralaiset voivat käyttää lähellä sijaitsevaa pyykkitupaa. Asunnossa ei ole internet-yhteyttä.