Yhdistystiedote 2/2010

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 2/2010. AYY:n yhdistystiedote ilmestyy lukukausien aikana kahden viikon välein maanantaisin. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n uudet nettisivut aukeavat pian. Muistakaa luoda profiilisivu hyvissä ajoin.

1. AYY:n uudet nettisivut
2. AYY:n taloustoimikuntaan etsitään uusia jäseniä
3. Rakennusinsinöörikillan kadonneet löytötavarat
4. Löytyykö yhdistykseltänne telttoja lainaan?

1. AYY:N UUDET NETTISIVUT

AYY:n uusia nettisivuja on rakenneltu pitkin kesää ja syksyä ja nyt häämöttää loppusuora. Uusien kotisivujen on tarkoitus avautua marras-joulukuun taitteessa.

Ylioppilaskunta suosittelee ja toivoo, että mahdollisimman moni yhdistys luo itselleen profiilin myös uusille kotisivuille. Suomenkielinen ohjeistus yhdistystoimijalle löytyy osoitteesta: /wp-content/uploads/2010/10/ohjeistus_yhdistystoimija_v9.pdf

2. AYY:N TALOUSTOIMIKUNTAAN ETSITÄÄN UUSIA JÄSENIÄ

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) omistaa ja hallinnoi merkittävää omaisuutta, joka koostuu kiinteistöomistuksista ja sijoitusvarallisuudesta. Taloustoimikunnan tehtävänä on ylioppilaskunnan omaisuuden hallinta ja hoitaminen sekä työjärjestyksessä ja ylioppilaskunnan taloudenhoidon ohjesäännössä määrättyjen asioiden valmistelu ja toimeenpano. Taloustoimikuntaan kuuluu puheenjohtaja mukaan lukien 8-10 jäsentä, joista puolet on vuosittain erovuorossa.

Lähetä avoin hakemuksesi taloustoimikuntaan osoitteeseen teemu.halme@ayy.fi otsikolla ”Taloustoimikunta” 29.11.2010 klo 16 mennessä ja kerro, miksi juuri sinut pitäisi valita taloustoimikuntaan. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

3. RAKENNUSINSINÖÖRIKILLAN KADONNEET LÖYTÖTAVARAT

Rakennusinsinöörikillalta (IK) hävisi keskiviikkona 20. lokakuuta musta jätesäkki, jota säilytettiin rantasaunalla. Jätesäkissä oli sisällä löytötavaroita ja pyyhkeitä. Jätesäkki oli ensin viety AYY:n Otaniemen palvelupisteelle, mistä sen oli joku käynyt noutamassa.

IK kaipaa nyt tietoja löytötavaroiden sijainnista. Jos tiedät jotakin kadonneista tavaroista, ota yhteyttä IK:n puheenjohtaja Emmi Hietalaan, etunimi.sukunimi@tkk.fi, 044 532 8187.

4. LÖYTYYKÖ YHDISTYKSELTÄNNE TELTTOJA LAINAAN?

Arkkitehtikilta (AK) haluaisi lainata kooltaan 3m x 3m telttoja/katoksia joulukuun alkuun. Telttojen värillä ei ole väliä ja kilta haluaisi lainata niin monta telttaa kuin mahdollisesti yhdistykseltänne löytyy.

Ottakaa yhteyttä suoraan AK:n isäntään Milja Hartikaiseen, mikäli teiltä telttoja löytyy: mmhartik@cc.hut.fi, 050 306 2003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *