Yhdistystiedote 3/2010

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 3/2010. AYY:n yhdistystiedote ilmestyy lukukausien aikana kahden viikon välein maanantaisin. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Uudet AYY:n mallisäännöt ovat valmistuneet. Lukaiskaapa ne, ja aivan erityisesti, myös omat sääntönne läpi!

1. Ylioppilaskunnan mallisäännöt ovat valmiit
2. Saara Hyrkkö muodostamaan AYY:n hallitusta vuodelle 2011
3. Dominanten vuosijuhlaan etsitään tarjoilijoita
4. Etsitään johtokunnan jäseniä Teekkaritoiminnan edistämisrahastolle
5. AYY tulee tällä viikolla iholle
6. Art Goes Aalto – viikko käynnissä kaikilla kampuksilla

1. YLIOPPILASKUNNAN MALLISÄÄNNÖT OVAT VALMIIT

Kun yhdistys tai kerho rekisteröi itsensä patentti ja rekisterihallituksen kautta, tulee sen tehdä itselleen viralliset säännöt. Ylioppilaskunta on saanut valmiiksi niin sanotut mallisäännöt, jotka helpottavat etenkin niiden kerhojen ja järjestöjen työtä, jotka aikovat ryhtyä rekisteröidyiksi yhdistyksiksi. Olemassa olevien rekisteröityjen yhdistysten kannattaa silloin tällöin muistaa lukaista omat sääntönsä läpi ja tarpeen vaatiessa tehdä päivityksiä niihin.

Uunituoreet mallisäännöt löytyvät pdf-muodossa osoitteesta: http://www.ayy.fi/sites/default/files/mallisaannot.pdf

2. SAARA HYRKKÖ MUODOSTAMAAN AYY:N HALLITUSTA VUODELLE 2011

AYY:n edustajisto valitsi kokouksessaan 10.11. vuoden 2011 hallituksen muodostajaksi 23-vuotiaan bioinformaatioteknologian opiskelijan Saara Hyrkön. Saara on toiminut vuoden 2010 AYY:n hallituksessa vastuualueenaan Aalto-yhteisö sekä kulttuuri- ja järjestöasiat. Aiemmin Hyrkkö on toiminut mm. TKK:n Sähköinsinöörikillan fuksikapteenina sekä Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan teekkarikulttuuritirehtöörinä.

Ylioppilaskunta kaipaa paljon ehdokkaita hallitukseen ja muihinkin pesteihin, joten nyt on teidän yhdistysaktiivienkin aika pohtia, löytyisikö intoa lähteä toimintaan mukaan. Lisätietoja löytyy kätevästi AYY:n rekrysivuilta osoitteesta http://rekry.ayy.fi/

3. DOMINANTEN VUOSIJUHLAAN ETSITÄÄN TARJOILIJOITA

Dominante-kuoro viettää la 20.11. Smökissä vuosijuhlia ja etsii tilaisuuteen noin 10-15 henkilön porukan tarjoilemaan klo 19-24 juhlia. Tehtävään ei kuulu alku- eikä loppuroudausta. Palkinnoksi vaivasta saatte Dominantelta kvartetin ilmaiseksi esiintymään omaan tilaisuuteenne (arvo noin 400 euroa).

Jos kiinnostuksenne heräsi ja uskotte saavanne porukan kasaan, ottakaa yhteyttä osoitteeseen katariina.nyberg(a)ayy.fi.

4. ETSITÄÄN JOHTOKUNNAN JÄSENIÄ TEEKKARITOIMINNAN EDISTÄMISRAHASTOLLE

AYY:n piirissä ja taloudessa toimii Teekkaritoiminnan edistämisrahasto. Rahaston tarkoituksena on apurahoja jakamalla tukea AYY:n ja sen jäsenten ja sen yhteydessä toimivien yhteisöjen pyrkimyksiä, herättää ja ylläpitää harrastusta teknillisiin, tieteellisiin, taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin sekä kulttuurin harjoittamiseen.

Rahaston johtokunnasta vapautuu erovuoroisuuspykälän perusteella kuluvan vuoden lopussa kaksi paikkaa, joihin etsitään fiksuja ja monipuolisia henkilöitä. Tarkemmat hakuohjeet löydät osoitteesta http://www.ayy.fi/node/1201
5. AYY TULEE TÄLLÄ VIIKOLLA IHOLLE

AYY tulee tällä viikolla viime kevään tapaan lähemmäs jäsenistöään, kun se järjestää taas ”AYY tulee iholle” tapahtumia kaikilla kolmella kampuksella. Maanantaina 15.11. AYY on Arabianrannassa, tiistaina 16.11. Otaniemessä ja torstaina 18.11. Töölössä. Kaikilla kampuksilla tapahtuma ja kahvitus järjestetään klo 11-14. Yhdistysaktiivit ovat erittäin tervetulleita tervehtimään ylioppilaskuntaa, juomaan kupponen kahvia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

6. ART GOES AALTO – VIIKKO KÄYNNISSÄ KAIKILLA KAMPUKSILLA

Art Goes Aalto-projektin tarkoituksena on tutustuttaa aaltolaisia sekä koulun piirissä että ympäröivällä seudullakin tapahtuvaan kulttuuriin. Tänä vuonna Art Goes Aalto-projekti näyttäytyy workshop viikkona, joka järjestetään 15.-19.11.2010.

Workshop week on kokonaisuus, jossa opiskelijat pääsevät toisten opiskelijoiden johdolla tutustumaan eri taiteen- ja korkeakulttuurinlajeihin, joita yliopistossamme opiskelevat henkilöt harjoittavat. Toteutamme tämän teemapäivien avulla, joina jokaisena järjestetään teeman mukaisia workshoppeja. Aiheina tänä vuonna ovat mm. viinit ja ruoka, näytelmä ja tanssi, elokuvat ja maalaus. Workshopit ovat avoimia kaikille aaltolaisille.

Katso Workshoppien aikataulu ohjelmasivulta osoitteesta: http://aava.ayy.fi/artgoesaalto/art-goes-aalto-workshop-weekin-ohjelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *