Yhdistystiedote 4/2010

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 4/2010. AYY:n yhdistystiedote ilmestyy lukukausien aikana kahden viikon välein maanantaisin. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

You can also read the newsletter in english at: http://www.ayy.fi/node/1084
Du kan också läsa nyhetsbrevet på svenska på: http://www.ayy.fi/node/1092

Muistakaa osallistua lauantaina 4.12. AYY:n Joulusirkukseen!

1. AYY.fi:n yhdistysprofiilit

AYY:n uusia nettisivuja on rakenneltu pitkin kesää ja syksyä ja nyt häämöttää loppusuora. Uusien kotisivujen on tarkoitus avautua ennen vuodenvaihdetta.

AYY:n alayhdistysten tulisi luoda uusille sivuille itsestään profiili, jotta mahdollisimman moni Aallon opiskelija saisi mahdollisuuden helpolla tavalla päästä tutustumaan kaikkiin ylioppilaskunnan alla toimiviin yhdistyksiin.

Ylioppilaskunnan web-kehittäjä on luonut suurimmalle osalle teistä valmiit tunnukset, jotka olette saaneet sähköpostina. Mikäli yhdistyksenne ei kuitenkaan vielä ole tunnuksiaan saanut, voitte ottaa yhteyttä asiantuntija Joonas Jylhään (etunimi.sukunimi@ayy.fi).

Ylioppilaskunnan yhdistysavustuksia jaettaessa, tulemme jatkossa huomioimaan onko yhdistyksellänne ayy.fi:ssä profiilia vai ei.

uuden ayy.fi:n käyttöohjeet yhdistyksille löytyvät osoitteesta: /wp-content/uploads/2010/10/ohjeistus_yhdistystoimi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *