YTHS avasi uudistuneet kotisivunsa

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö on uudistanut kotisivunsa. Uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.yths.fi. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena on ollut opiskelijan paras: nopea ohjautuminen tavoiteltuun terveystietoon.

Sivustolle on koottu aihepiireittäin myös terveysvinkkejä opiskelijan itsehoitoa ja terveyden edistämistä varten. Esimerkiksi Suunterveyden sivuilta löytyy tietopaketti hammashoitopelon kierteestä sekä keinoja, miten hammashoitopelkoisen asiakkaan hoitoa voidaan helpottaa.

Kaikilta palvelukohtaisilta sivuilta on linkkejä YTHS:n omaan Terveystietopankkiin, jonne on koottu laaja valikoima artikkeleita opiskelijaikäisen aikuisen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Uusilta kotisivuilta löydät tietoa myös terveyden edistämistoiminnastamme, tutkimus- ja julkaisutoiminnastamme sekä infopaketin organisaatiostamme.

YTHS arvostaa myös palautetta ja ottaa mielellään vastaan kehittämisehdotuksia etusivun ”Anna palautetta” -lomakkeen avulla.

Lisätietoja

  • YTHS:n viestintäpäällikkö Sari Krappe, p. 046 710 1540

www.yths.fi
http://www.facebook.com/#!/ylioppilaidenterveydenhoitosaatio

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS) on valtakunnallinen opiskeluterveydenhuollon organisaatio. Se tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja perustutkintoa suorittaville yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. YTHS toimii aktiivisesti myös opiskelijoiden terveyden edistämiseksi. Säätiön toimipiiriin kuuluu yli 130 000 opiskelijaa, ja sillä on oma toimipiste 15 paikkakunnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *