Yhdistystiedote 1/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 1/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY järjestää yhdistyskoulutusta helmikuun loppupuolella

1. AYY:n yhdistyskoulutukset helmikuussa
2. Muutosten ilmoittaminen Patentti- ja rekisterihallitukseen
3. AYY:n pakettiauton vuokraaminen
4. AYY:n kotisivut ja yhdistysten profiilit

1. AYY:n yhdistyskoulutukset helmikuussa

AYY:n yhdistyskoulutukset järjestetään maanantaina 21.2 Otaniemessä ja tiistaina 22.2 Töölössä noin klo 16 alkaen.  Yhdistyskoulutuksessa tarjotaan yhdistyksille tärkeää ajankohtaista tietoa ja yleisesti hyödyllistä tietoa yhdistyksen pyörittämisestä. Ohjelmassa on muun muassa tietoa toiminta-avustuksen hakemisesta ja muista avustuksista, yhdistykseen liittyvistä lakiasioista, kansainvälisyydestä sekä AYY:n palveluista yhdistyksille.

Lisätietoa koulutuksista ja tarkempaa tietoa niiden sisällöstä on tulossa vielä myöhemmin AYY.fi:hin ja yhdistystiedotteisiin.

2. Muutosten ilmoittaminen patentti- ja rekisterihallitukseen

Vuodenvaihde on monille yhdistyksille ja järjestöille muutoksien aikaa. Tällöin onkin hyvä muistaa, että myös patentti- ja rekisterihallitus on kiinnostunut tietyistä virallisista muutoksista joita yhdistyksissä tapahtuu. Muutosilmoitus on tehtävä PRH:n yhdistysrekisteriin, kun:

  1. rekisteröidyn yhdistyksen säännöt muuttuvat
  2. yhdistyksen nimenkirjoittajat vaihtuvat (kun puheenjohtaja vaihtuu)
  3. yhdistyksen osoite muuttuu
  4. yhdistyksen sääntöjä muutetaan

Yhdistyksen jäsenet voivat tehdä ehdotuksen hallitukselle yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi tai hallitus voi itse havaita muutostarpeen.

Muutosilmoituksen voi tehdä sähköisenä ilmoituksena tai vaihtoehtoisesti muutosilmoituslomakkeita voi ladata omalle koneelle täytettäväksi. Lisätiedot ja lomakkeet löydät PRH:n sivuilta osoitteesta: http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/yhdistys_muutosten_rekisteroiminen.html.

3. AYY:n pakettiauton vuokraaminen

Monet ovat kyselleet tarkempia tietoa AYY:n omistaman pakettiauton vuokrauksesta, joten tässä tulee hieman lisäinformaatiota. Pakun vuokrauksesta tietävät kaikkein parhaiten Otaniemen palvelupisteen työntekijät, etenkin Tuula Ilmes. AYY.fi:ssä olevasta varausexcelistä voitte tarkistaa pakun varaustilanteen, mutta exceliä päivitetään viiveellä. Varmimman tiedon saatte siis soittamalla suoraan Otaniemen palvelupisteen numeroon 050 520 9400.

4. AYY:n kotisivut ja yhdistysten profiilit

AYY avasi uudet kotisivunsa vuoden 2011 alussa. Uusille sivuille on vanhojen sivujen tapaan varattu oma tila AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille profiilin luomista varten. Tarkoituksena on myös että jokainen yhdistys tiedottaa omista tapahtumistaan itse AYY.fi:n tapahtumakalenterin kautta. AYY tulee pitämään tämän vuoden toiminta-avustuksia jakaessaan ehtona yhdistyksen profiilin löytymistä AYY.fi:stä.

Tukea verkkosivuihin ja tunnuksiin liittyvissä asioissa saatte viestintäasiantuntija Joonakselta (joonas.jylha@ayy.fi, 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *