Aalto-yliopiston lumigolftapahtuma 6.3.2011

AALTO-YLIOPISTON LUMIGOLFTAPAHTUMA  6.3.2011

Aalto-yliopiston henkilökunta haastaa opiskelijat ainutlaatuiseen kokemukseen vailla vertaa – lumigolftapahtumaan sunnuntaina 6.3. Jämin kentällä.

Tapahtumassa pelataan kaksi 9 reiän kierrosta. Kentällä on väylien 2 ja 3 sekä 8 ja 9 välissä ns. golflaavu, jolla pidetään luova tauko tankkauksineen. Pelimuoto tulee määräytymään ilmoittautuneiden pelaajien määrän mukaan.

Tasoitusvaatimuksia ei ole. Kyseessä on kumpuilevassa maastossa kulkeva kenttä, jonka väylät vaihtelevat noin 100 metrin mittaisesta par 3:sta 500 m:n mittaiseen par 5:een. Kentällä tarvitaan kaikkia golfsuorituksiin kuuluvia osia draivaamisesta puttaamiseen ja niihin tarvittavat välineet. Pukeutuminen kannattaa valita sään mukaan.

Myös tukijoukot ovat lämpimästi tervetulleita kuljetuskapasiteetin sallimissa puitteissa. Jämillä voi käydä kävelemässä, hiihtämässä tai toimia caddiena golfkierroksella. Jämillä järjestettiin sm-hiihdot vuonna 2009, joten paikka on arvostettu myös yleisemmin ulkourheilukeskuksena. Myös yöpyminen alueella on mahdollista.

Ajomatka Helsingistä/Espoosta Jämille kestää noin 3 tuntia. Kuljetus on tarkoitus järjestää kimppakyyteinä. Ne, jotka kaipaavat kuljetusta tai voivat sitä muille tarjota, löytävät tarkemmat ohjeet Aalto University Golf -blogin osoitteesta aaltogolf.blogspot.com. Samaa osoitetta käytetään myös tilaisuudesta tiedottamiseen. Aiheeseen liittyvää keskustelua voi myös käydä Facebook-ryhmässä ”golfharrastajat ja -ammattilaiset”.

Mukaan mahtuu 18 ensimmäisenä ilmoittautuvaa henkilökunnan ja 18 opiskelijoiden edustajaa. Osanottomaksu on 15 €, joka sisältää pelimaksun, 3 oranssia talvipalloa, tarjoilut ja palkinnot.

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteella timo.honkela(at)tkk.fi. Viestin aiheeksi kirjoitetaan AALTO SNOW GOLF ja viestiin oma nimi, tasoitus sekä tieto siitä, kuuluuko henkilökuntaan vai opiskelijoihin, ja voiko lähteä omalla autolla ja ottaa muita kyytiin tai kaipaako kuljetusta..

Alustava aikataulu:

klo 07.00      – Lähdöt Helsingistä ja Espoosta (erikseen sovittavista paikoista)

klo 10.00      – Jämillä kilpailuinfo – ryhmäjako ja tietoisku lumigolfista

klo 10.20      – Yhteislähtö (2 x 9 reikää)

– kierroksen aikana makkaran paistoa golflaavun nuotiolla
(”sankaritarinoita golfista ja elämästä”)

klo 14.30      – Ruokailu ja palkintojenjako

klo 16.00      – Paluu Helsinkiin

Lisätietoja: Martti Kyykoski (martti.kyykoski(at)hse.fi) ja  aaltogolf.blogspot.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *