Viikkotiedote 6/2011

Tämä on AYY:n viikkotiedote 6/2011

KY 100 -juhlavuosi huipentuu tällä viikolla juhlahumuun Finlandia-talossa http://ky100.fi/

  1. Tällä viikolla tapahtuu
  2. Töihin Gravitaatioon
  3. Aalto-yliopiston lumigolftapahtuma  6.3.
  4. Osallistu kyselyyn Aallon mielikuvasta
  5. Haetaan airuita Kauppakorkeakoulun promootioon
  6. Teekkarin työkirja hakee päätoimittajaa
  7. Join us in developing Finnish higher education
  8. Opiskelijoiden liikuntaliitto allekirjoitti Brightonin julistuksen

1. Tällä viikolla tapahtuu

– 21.2. klo 13-15 Aalto-yliopiston kampusvision tiedotus- ja keskustelutilaisuus Arabian kampuksen Sampo-salissa /blog/events/aalto-yliopiston-kampusvision-tiedotus-ja-keskustelutilaisuus-3/

– 21.2. klo 16-19 AYY:n yhdistyskoulutus Otaniemessä, Otakaari 5 sali S4 /blog/events/ayyn-yhdistyskoulutus-otaniemessa/

– 21.2. klo 17.30-19 Baccuksen vuosikokous KY-talon Isolla Puolella /blog/events/baccus-vuosikokous/

– 22.2. klo 16-19 AYY:n yhdistyskoulutus Töölössä, Runeberginkatu 14-16, sali A401 /blog/events/ayyn-yhdistyskoulutus-toolossa/

– 22.2. klo 17.30 Teekkaripurjehtijoiden saaristolaivurikurssi alkaa, Rakentajanaukio 4, sali R1 /blog/events/saaristo-ja-rannikkolaivurikurssit/

– 22.2. klo 17.30-20 Oxetti hakee mieslaulajia, Konetalo (Otakaari 4), sali 206 /blog/events/oxetti-hakee-mieslaulajia/

– 22.2. klo 19 KY-speksin näytös Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12) /blog/events/ky-speksin-naytos/

– 23.2. klo 19 KY-speksin näytös Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12) /blog/events/ky-speksin-naytos-2/

-24.2. klo 12-17 Verenluovutus Dipolissa, 4B-sali /blog/events/verenluovutus-dipolissa-2/

– 24.2. klo 17.30 alkaa Teekkaripurjehtijoiden rannikkolaivurikurssi, Rakentajanaukio 4, sali R1 /blog/events/saaristo-ja-rannikkolaivurikurssit/

– 24.2. klo 19-21 Baccuksen Ruoka & Viini -tasting KY-talon Isolla Puolella /blog/events/ruoka-viini-tasting/

– 24.2. klo 19 KY-speksin näytös Kulttuuriareena Gloriassa (Pieni Roobertinkatu 12) /blog/events/ky-speksin-naytos-3/

2. Töihin Gravitaatioon!

Gravitaatio-bileet tulevat jälleen, ja jotta kekkerit saataisiin järkättyä, tarvitsemme jälleen paljon ihania ihmisiä hommiin!

Gravitaatio järkätään tänä vuonna 8.3. The Circuksessa ja esiintymässä ovat Goon ja Jenni Vartiainen.

Nyt etsimmekin lipunmyyjiä sekä muutamaa pakukuskia ja ruokavastaavaa.

Ruokavastaavat vastaavat bändien ja työntekijöiden ruokien toteutuksesta bileissä. Pakukuskit ajavat pakua ja auttavat tavaroiden roudaamisessa Otaniemestä Circukseen ja takaisin. Pakuilussa on kaksi eri vuoroa eli samojen tyyppien ei tarvitse viettää koko päivää ja yötä ohjauspyörän ääressä. Lipunmyyjien tulee tehdä yksi tunnin mittainen lipunmyyntivuoro itse bilepäivänä joko Ulliksella tai Circuksessa ja kaksi kahden tunnin myyntivuoroa Gravista edeltävällä viikolla. Tarkat työvuorojen ajankodat sovitaan, kun työntekijät ovat koossa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta voi käydä katsomassa: https://www.facebook.com/event.php?eid=109528735790839&ref=ts

Mikäli joku hommista kiinnostaa, ilmianna itsesi Lakinlaskijaistirehtööri Anu Juvoselle (anu.juvonen@ayy.fi) tai Wapputirehtööri Lauri Ikoselle (lauri.ikonen@ayy.fi). Samaiset henkilöt vastaavat mielellään myös mahdollisesti herääviin kysymyksiin.

Kiitoksena tehdystä työstä saa ilmaisen sisäänpääsyn bileisiin, haalarimerkin ja pääsyn työntekijäkaatoon. Lisäksi hommista saa kiinnityksen juhlatoimikunnan himoittuun vaaleanpunaiseen nyöriin, jonka saamiseksi edellytetään kaksissa bileissä töissä olemista.

3. Aalto-yliopiston lumigolftapahtuma  6.3.

Aalto-yliopiston henkilökunta haastaa opiskelijat ainutlaatuiseen kokemukseen vailla vertaa – lumigolftapahtumaan sunnuntaina 6.3. Jämin kentällä.

Tapahtumassa pelataan kaksi 9 reiän kierrosta. Kentällä on väylien 2 ja 3 sekä 8 ja 9 välissä ns. golflaavu, jolla pidetään luova tauko tankkauksineen. Pelimuoto tulee määräytymään ilmoittautuneiden pelaajien määrän mukaan. Tasoitusvaatimuksia ei ole. Kentällä tarvitaan kaikkia golfsuorituksiin kuuluvia osia draivaamisesta puttaamiseen ja niihin tarvittavat välineet. Pukeutuminen kannattaa valita sään mukaan.

Mukaan mahtuu 18 ensimmäisenä ilmoittautuvaa henkilökunnan ja 18 opiskelijoiden edustajaa. Osanottomaksu on 15 €, joka sisältää pelimaksun, 3 oranssia talvipalloa, tarjoilut ja palkinnot.

Lisätietoja kuljetuksista, ilmoittautumisesta ja aikataulusta osoitteessa:  /blog/2011/02/17/7126/ tai martti.kyykoski (at) hse.fi

4. Osallistu kyselyyn Aallon mielikuvasta

Tervetuloa mukaan ilmaisemaan näkemyksiäsi – kysely Aallon mielikuvasta on käynnissä 4.3. asti. http://digiumenterprise.com/answer/?sid=616076&chk=EM4ZW6M6

5. Haetaan airuita Kauppakorkeakoulun promootioon

Kauppatieteiden ylioppilaat! Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun 14. promootio järjestetään 19.–21.5. Promootio on yliopisto-opiskelun juhlava päätös, jossa vihityt maisterit ja tohtorit saavat akateemiset arvonsa merkit. Juhlallisuudet alkavat lehvänsitojaisilla 19.5. ja jatkuvat promootioaktilla ja -illallisilla 20.5. Promootio päättyy gratistan sillilounaaseen 21.5. Promootioon osallistuu perinteisesti kauppatieteiden ylioppilaita airuina. Airuet avustavat promootion officiantteja, jotta promootio sujuisi mahdollisimman tyylikkäästi ja ryhdikkäästi. Airuita johtaa yliairut, joka on vuoden 2011 promootiossa professori Matti Liski. Airuena toimiminen on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua akateemisista perinteistä vanhimpaan jo ennen valmistumista. Airuina toimivat ovat tervetulleita osallistumaan vieraina promootion päättävälle gratistan sillilounaalle, joka järjestetään ravintola Pörssissä 21.5. klo 12.

Kyselyt ja ilmoittautumiset tehtävään liittyen voi osoittaa promootiokansliaan projektisuunnittelija Jenni Kuusivuorelle (jenni.kuusivuori (at) hse.fi).  Osoitteesta www.hse.fi/promootio löytyy kattavasti tietoa promootiojuhlallisuuksista ja promootioperinteestä.

6. Teekkarin työkirja hakee päätoimittajaa

Teekkari! Haluatko olla pääroolissa tuottamassa jo 19. kertaa ilmestyvää Teekkarin työkirjaa? Saat toimittaa koko projektin aina suunnitteluvaiheesta tasokkaaseen lopputulokseen asti. Työkirjan painosmäärä on 10 000 ja sillä on myös omat verkkosivut.

Mielenkiintoinen työpaikka tarjolla! Laita hakemus viimeistään 28.2.

Lue koko hakuilmoitus osoitteesta: http://www.tek.fi/index.php?5112

7. Join us in developing Finnish higher education!

The Ministry of Education and Culture thinks it important to ensure that education in Finland is of the highest possible standard now and in the future. As a foreign student/teacher/researcher you have an important contribution to make to the success of the Finnish higher education system.

Click the link below and share your views: http://www.fountainpark.fi/goodlearning

This web-based interview will take 15 minutes of your time, just follow the instructions on each page. The interview will be open until the end of February. Give your opinions freely, expressing your own ideas and commenting on the ideas of others.

8. Opiskelijoiden liikuntaliitto allekirjoitti Brightonin julistuksen

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on ensimmäinen opiskelijaliikuntajärjestö maailmassa, joka allekirjoittanut Brightonin julistuksen. Brightonin julistuksen tavoitteena on edistää liikuntakulttuuria, joka mahdollistaa ja arvostaa naisten täyttä osallistumista liikuntaan tasa-arvon hengessä, kaikilla liikunnan osa-alueilla ja tasoilla.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) on liiton 87. vuosipäivän yhteydessä allekirjoittanut Brightonin julistuksen ensimmäisenä opiskelijaliikuntajärjestönä maailmassa. Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtaja Akseli Hakala sekä pääsihteeri Hilkka Laitinen allekirjoittivat julistuksen OLL:n vuosipäivävastaanotolla 11.2.2011 Helsingissä SLU-talolla.

http://www.oll.fi/service.cntum?pageId=152886

Viikon linkki:

Kuinkahan moni tämän vuoden penkkariajelijoista on tuleva aaltolainen? http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/abikaravaani_toi_karnevaalin_esplanadille/

http://www.fleim.fi/uutiset/3010-qpenkkaripaeivaenae-on-aina-kaesittaemaettoemaen-kylmaeq-katso-kuvat-penkkariajelulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *