Suunnittele AYY:n kalenterille kansi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää 21.3. – 29.4.2011 kalenterin kannen suunnittelukilpailun. AYY:n opiskelijakalenteri julkaistaan ja jaetaan kaikille ylioppilaskunnan jäsenille syksyllä 2011, joten kannen suunnittelijan teos päätyy tuhansien Aalto-yliopiston opiskelijoiden käsiin. Suunnittelukilpailu on avoin kaikille AYY:n jäsenille. Maineen ja kunnian lisäksi parhaan kannen suunnitellut saa palkinnoksi 100 euron Stockmannin lahjakortin.

Kilpailutyöt

Kansi voi olla kuvitettu tai valokuva. Kansi on värillinen (4/4). Pakollisina elementteinä suunnitelmissa on oltava teksti ”Kalenteri 2011 – 2012” sekä AYY:n logo. AYY:n logon löydät verkkosivuiltamme.

Kukin suunnittelija voi osallistua enintään kolmella (3) kansisuunnitelmalla.

Kannen koko on 90 x 167 millimetriä. Lisäksi wire-sidonnalle on varattava vasemmasta reunasta 10 millimetriä ja oikealle on jätettävä 10 millimetriä kääntövaraa.

Suunnitelmat tulee toimittaa sähköpostitse viimeistään 29.4.2011 painovalmiina pdf-tiedostoina osoitteeseen viestinta@ayy.fi.

Suunnitelmatiedosto tulee nimetä niin, että siitä käy ilmi suunnitelman numero sekä suunnittelijan nimi (esim. 1_AEsimerkki.pdf). Tiedoston maksimikoko on 10 Mb.

Tekijänoikeudet

Kilpailua koskevat tekijänoikeuskysymykset:

  • Tekijät säilyttävät suunnitelmiensa tekijänoikeudet.
  • Voittajatyön tekijä sitoutuu antamaan ylioppilaskunnalle valtuudet käyttää suunnitelmaansa ylioppilaskunnan kalenterissa sekä mahdollisiin omiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin ilman erillistä anomusta.
  • Valokuvaajalla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt tai muut oikeudenhaltijat ovat antaneet suostumuksensa kuvan julkaisemiseen. Ylioppilaskunta ei kysy lupaa erikseen, ja mahdolliset valitukset tulevat tekijän vastuulle.
  • Järjestäjillä on oikeus julkaista palkittu suunnitelma kilpailun tulosten julkistamisen ja muun kilpailusta tiedottamisen yhteydessä sekä verkkosivuillaan.

Yksi vastaus artikkeliin ”Suunnittele AYY:n kalenterille kansi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *