OUTRUN 2011 Espoon Leppävaarassa 9.4. – 10.4.

OutRun on extreme- maastojuoksutapahtuma, joka on suunnattu kaikille urheilusta kiinnostuneille liikunnan ja kuntoilun ystäville. OutRun -tapahtuma järjestetään loistavissa puitteissa Espoon Leppävaarassa. Kilpailureitti on 7 km pitkä ja tarjoaa runsaasti haasteita kaikille osallistujille. Radan varrelle rakennetaan esteitä, jotka juoksijoiden on suoritettava. Reitti kulkee haasteellisessa ja vaikeakulkuisessa maastossa.

Tapahtumassa on kolme eri sarjaa. Jokaisella sarjalla on oma lähtöaika. Sarjat ovat juoksumatkaltaan eripituisia. Yrityslähtö/harrastesarja juostaan ensimmäisenä ja matka on 7 km, eli rata kierretään kerran läpi. Kuntosarja kiertää radan kahdesti, jolloin matkana on 14 km. Kilpasarjan lähtö tapahtuu klo 15.00. Kilpasarjassa Leppävaaran rata kierretään kolmesti, matkana 21km.

Leppävaaran urheilupuistoon rakennetaan tapahtuman ympärille runsaasti oheisohjelmaa. Kisa-alueella käydään ohjattuja alkuveryttelyjä ennen lähtöjä, yhteistyökumppanit tarjoavat ohjelmaa pisteillään ja tunnettujen artistien musiikkiesitykset pitävät tunnelman yllä iltaan asti. Tapahtuma-alueella on myös ravintola- ja peseytymispalvelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *