Suunnittele logo opiskelukykyä edistävälle Kyky-projektille!

Yliopistossasi aloittanut Kyky-projekti kaipailee logoa. Löytyisikö sinulta osaamista ja innostusta tarttua haasteeseen? Julistamme Aalto-yliopiston ja Tampereen yliopiston opiskelijoille logo-kilpailun. Voittajalle on luvassa 400 euroa riihikuivaa, aikaa on toukokuun loppuun asti.

Kyky-projekti pyrkii edistämään opiskelijoiden opiskelukykyä yhdessä yliopiston ja opiskelijajärjestöjen kanssa. Opiskelukyky on opiskelijan työkykyä, joka koostuu opiskelijan voimavaroista, opiskelutaidoista, opiskeluympäristöstä sekä opetus- ja ohjaustoiminnasta. Opiskelukyky on yhteydessä oppimistuloksiin, opintojen sujumiseen ja tulevaan työkykyyn.

Millaista logoa etsitään? Toivomme, että logo viestii opiskelukykyä, yhteisöllisyyttä, opiskelijahenkisyyttä ja aktiivista menoa. Logon koko, väri ja muoto ovat vapaavalintaiset. Tarvitsemme logon myös mustavalkoisena ja sen tulee soveltua käytettäväksi painetuissa materiaaleissa ja verkossa.

Toimita ehdotuksesi pdf-dokumenttina osoitteeseen laura.heinonen@syl.fi tiistaihin 31. toukokuuta klo 16 mennessä. Lauralta saat myös lisätietoa (044-3093520). Voittajan valitsee kesäkuun alussa raati, jossa on edustus kummastakin yliopistosta, ylioppilaskunnista ja Suomen ylioppilaskuntien liitosta.

Kyky-projektia koordinoi Suomen ylioppilaskuntien liitto. Kyky-projekti on osa Campus Conexus II -projektia, jossa edistetään opiskelukykyä ja yhteisöllisyyttä vaikuttamalla opiskeluyhteisöihin, opetussuunnitelmatyöhön, ohjaukseen ja neuvontaan sekä verkkopalveluihin. Rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto. Lisätietoa Kyky-projektista http://www.syl.fi/materiaalit/opiskelukyky/.

Kyky-logokilpailun säännöt:

  • Kilpailuaika: 15.4.–31.5.2011
  • Kilpailuun voivat osallistua perustutkintoa Aalto-yliopistossa tai Tampereen yliopistossa suorittavat opiskelijat.
  • Kilpailutyöt tulee toimittaa sähköisesti pdf-dokumenttina osoitteeseen laura.heinonen@syl.fi tiistaihin 31.5.2011 klo 16 mennessä.
  • Logo voi edustaa eri tavoin projektin sisältöjä ja sen toivotaan viestivän opiskelukykyä, yhteisöllisyyttä, opiskelijahenkisyyttä ja aktiivista menoa.
  • Logon koko, muoto ja väri ovat vapaavalintaiset.  Logon pitää soveltua käytettäväksi sekä painetussa materiaalissa että verkossa ja tarvitsemme logon myös mustavalkoisena.
  • Kilpailutyön tulee olla kilpailuun osallistujan suunnittelema. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on täydet tekijän ja muut oikeudet logoehdotukseensa sekä oikeus luovuttaa näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet Suomen ylioppilaskuntien liitolle.
  • Kilpailun voittajan valitsee kesäkuussa 2011 raati, jossa on edustaja molemmista yliopistoista, ylioppilaskunnista ja Suomen ylioppilaskuntien liitosta. Voittajalogon suunnittelija saa 400 euron palkinnon. Palkinto on veronalaista tuloa.
  • Kilpailun voittaja sitoutuu 400 euron palkintoa vastaan luovuttamaan kilpailutyönsä kaikki tekijänoikeudet (mukaan lukien teoksen vapaa käyttöoikeus, oikeus sen taloudelliseen hyödyntämiseen ja oikeus sen muunteluun) Suomen ylioppilaskuntien liitolle.
  • Logokilpailun voittaja sitoutuu luovuttamaan voittajatyön tekijänoikeudet Suomen ylioppilaskuntien liitolle ilman erillistä korvausta. Muiden kilpailutöiden osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.
  • Kilpailun tulokset julkistetaan Suomen ylioppilaskuntien liiton nettisivuilla kesäkuussa 2011. Tuloksista ilmoitetaan myös kilpailuun osallistuneille henkilökohtaisesti. Suomen ylioppilaskuntien liitto pidättää itsellään oikeuden olla käyttämättä voittanutta logoa.

Kilpailun voittajaa pyydetään toimittamaan painetussa materiaalissa ja verkossa käytettäväksi soveltuvat versiot kuukauden sisään voittajaksi valitsemisen jälkeen. Palkintoraha maksetaan, kun kaikki tarvittavat versiot on toimitettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *