Viikkotiedote 15/2011

Tämä on AYY:n viikkotiedote 15/2011

Varmista, että olet wappuviikolla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. www. wappu.fi

  1. Tällä viikolla tapahtuu
  2. Jätä jälkesi historiaan – AYY:n tunnuksen suunnittelukilpailu on käynnissä!
  3. Keksi kanavalle iskevä nimi!
  4. Perinteinen Wappuriehan julistus jo klo 13.00
  5. Dipolin wappu 30.4.
  6. Aalto Mechatronic Circus 28.4.
  7. Haku Kauppakorkeakoulun mentorointiohjelmaan 2011-2012
  8. 3D-tutkimus
  9. Apurahat jatko-opiskeluun, tutkimukseen ja korkeakouluopintoihin Italiassa 2012
  10. Protu järjestää aikuisten elämänkatsomusleirin – Tule leiriläiseksi!

1. Tällä viikolla tapahtuu

tiistaina 26.4.: Aaltowappu
tiistaina 26.4.: 61. Akateeminen Wartti, paluu juurille
tiistaina 26.4.: Ruokaa ja vaatteita opiskelijoille ilmaiseksi
torstaina 28.4.: kymppisuora
torstaina 28.4.: AEGEE-Helsinki & Setenta RY: Spanish Evening!
perjantaina 29.4.: PELMUn Wappufestarit 2011
lauantaina 30.4.: Wappumielen osoitus
lauantaina 30.4.: Mantan lakitus
lauantaina 30.4.: Wiinaton Wappu
lauantaina 30.4.: Kaljaviesti

2. Jätä jälkesi historiaan – AYY:n tunnuksen suunnittelukilpailu on käynnissä!

AYY:llä on logo, värit ja nauha – mutta paljon puuttuu! Miltä näyttää AYY:n rintamerkki? Millainen on aaltolaisen lakin kokardi? Mitä liehuu AYY:n lipussa? Mikä on AYY:n tunnus? Se on sinun päätettävissäsi! Tunnustyöryhmä järjestää kaikille avoimen suunnittelukilpailun ylioppilaskunnan visuaalisesta, tekstittömästä, ennen kaikkea ajattomasta ja pitkäikäisestä tunnuksesta. Kilpailuaika on 18.4.–31.5.2011. Kilpailun paras ehdotus palkitaan 1000 eurolla, lisäksi muita ehdotuksia voidaan lunastaa 300 eurolla per ehdotus. Kilpailun tavoitteet, ohjeet ja säännöt löytyvät osoitteesta. Osallistu ja vaikuta.

3. Keksi kanavalle iskevä nimi!

Iloisesti ilmoitamme, että AYY:n kanavalle (eli OUBS:n seuraajalle) etsitään nyt uutta nimeä ja juuri Sinä voit sitä ehdottaa! Onko se Maija tai Matti, kenties Aallotar tai vaikkapa Laatikko?

Ehdotukset voi jättää sähköisesti 5.5. asti tai tulemalla paikalle Aaltowappuun 26.4. klo 18 alkaen Senaatintorille. Siellä AYY:n viestinnän ryhmä X kerää ehdotuksia. Ryhmä X:n tunnistaa pupukorvista ja jokainen nimiehdotuksen jättäjä saa palkkioksi makean yllätyksen

Kaikki osallistuneet ja yhteystietonsa jättäneet osallistuvat 70 euron Tiketin lahjakortin arvontaan!

4. Perinteinen Wappuriehan julistus jo klo 13.00

Perinteinen Otaniemen teekkarien Wappuriehan julistus pärähtää Servin mökin katolta poikkeuksellisesti jo kello 13.00! Ohjelmassa on erilaisten kilpailujen, esimerkiksi sitsi- ja jäynäkilpailujen voittajien julistus, Espoon poliisin valan vannotus, Littupullon lähettäminen taivaalle sekä Teekkarikylän kyläsenaatin Wappuriehan julistus.

5. Dipolin Wappu 30.4.

Wappuaattona räjähtää Dipolissa, kun se täytetään jälleen kerran kattoa myöten wapputunnelmalla ja opiskelijoilla. Tänä vuonna yleisöä lavalla viihdyttää LCMDF ja DJt.

Käy näyttämässä kykysi Teekkarityttöjen Mr. Poli esikarsinnoissa, löydä sisäinen viihdyttäjäsi Otakalan karaokepisteellä, kreisibailaa itsesi läkähdyksiin Entropyn kellarissa tai vain nauti rennommin esiintyjistä ja kavereista! Mikä ikinä onkaan juttusi, sille riittää tilaa Dipolissa.

Lipunmyyntejä järjestetään vielä wappuviikolla eri tapahtumissa, ja niitä saa myös Tiketistä ja ovelta. Lipun hinta 8/10 euroa (ennakkoon/ovelta).

Tsekkaa illan ohjelma ja lipunmyyntiajat ja -paikat osoitteesta !

6. Aalto Mechatronic Circus 28.4.2011 10-16

Tule katsomaan mitä mekatroniikan oppimisympäristö tarjoaa – opiskelijoiden projektitöitä sekä ajankohtaisia tutkimushankkeita. Heti Pääsiäisen jälkeen torstaina 28.4. klo 10-16 osoitteessa Mekatroniikan oppimisympäristö, Puumiehenkuja 5 E.

Aalto Mechatronic Circus on mekatroniikan oppimisympäristön näyttely, jossa opiskelijat esittelevät hämmästyttäviä projektitöitään – useimmat projektitöistä ovat interaktiivisia, joten myös yleisö pääsee käyttämään ja kokeilemaan laitteita. Tule itse katsomaan ja kokeilemaan!

7. Haku Kauppakorkeakoulun mentorointiohjelmaan 2011-2012

Olet opintojesi loppupuolella, valmistumassa 2012, ja mietit, minne tie on viemässä? Älä pohdi yksin, hae mentorointiohjelmaan lukuvuodeksi 2011-2012!

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun mentorointiohjelma tuo työelämän realiteetit lähellesi. Mentorointiparin kanssa keskustellessa saat laaja-alaisesti tietoa työelämästä sekä uusia näkökulmia ja ideoita valmistumisen jälkeiseen maailmaan Haku on käynnissä 15.5.saakka. Lue lisää Intosta

Hakulomake

8. 3D-tutkimus

Ansaitse 2 lounasseteliä osallistumalla Aalto-yliopiston Mediatekniikan laitoksen emotionaalisten videoiden (2D/3D) katselukokemuksen tutkimukseen: http://tinyurl.com/media3d

9. Apurahat jatko-opiskeluun, tutkimukseen ja korkeakouluopintoihin Italiassa 2012

Suomalaiset korkeakouluopiskelijat ja nuoret tutkijat voivat hakea CIMOn kautta apurahoja opintoihin ja tutkimustyöhön Italiassa. Hakuaika päättyy 2.5.

Lisätietoja ja hakuohjeet

10. Protu järjestää aikuisten elämänkatsomusleirin – Tule leiriläiseksi!

Haluatko astua arkielämän ulkopuolelle katsomaan miten oma maailmankuvasi on muodostunut ja mihin suuntaan se on menossa?

Prometheus-leirin tuki ry järjestää kesällä 2011 ensimmäistä kertaa elämänkatsomusleirin aikuisille. Aikuisten elämänkatsomusleirin tavoitteena on pohtia pala palalta omaa elämänkatsomusta ja jakaa käsityksiään ja kokemuksiaan muiden kanssa. Lisäksi mietitään, miten ajattelutapamme on muodostunut ja millaisten arvojen mukaan elämme.

Aikuisten elämänkatsomusleiri järjestetään ke 3. – su 7.8.2011 Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Leirille voi osallistua kaikki yli 20-vuotiaat, jotka eivät ole olleet Prometheus-leirilleillä. Leirille mahtuu 16 leiriläistä. Leirin hinta on 150 euroa ja se sisältää ohjelman lisäksi täysylläpidon ja majoituksen.

Katso lisätietoja ja hae leirille ilmottautumalla.

Viikon linkki

Jos et ole vielä tehnyt wappusimaa, tee se tänään. Sima tekeytyy huoneenlämmössä valmiiksi muutamassa päivässä.  Ohjeet siman ja muiden wappueväiden valmistamiseen löytyvät esimerkiksi täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *