Yhdistystiedote 2/2011

Yhdistystiedote 2/2011

Tämä on AYY:n uudistettu yhdistystiedote! Tästä eteenpäin yhdistystiedote ilmestyy lukukausien aikana kerran viikossa aina perjantaisin. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se itsellesi täältä.

Kun haluat saada oman juttusi yhdistystiedotteeseen, lähetä se keskiviikkoon klo 10.00 mennessä Joonakselle osoitteeseen joonas.jylha@ayy.fi. Toivomme saavamme mahdollisimman paljon yhdistyksiä koskettavaa tietoa tiedotteessa julkaistavaksi, joten toimikaa aktiivisesti! ☺

Tämän viikon yhdistystiedotteessa

  1. AYY jakoi vuoden 2011 toiminta-avustukset
  2. Yhdistyksen AYY.fi profiili edellytyksenä avustuksen saamiselle
  3. Ovatko tietonne PRH:ssa kunnossa?
  4. Kenelle kuuluu vuoden 2011 Naiset ja tekniikka -palkinto?
  5. Tupsahdus-konsertti 14.5.

1. AYY jakoi vuoden 2011 toiminta-avustukset

AYY:n Hallitus on päättänyt vuoden 2011 toiminta-avustusten suuruudet. Tulokset löytyvät AYY.fi:stä. Sivulle on listattu kaikki yhdistykset, joille toiminta-avustusta on tänä vuonna myönnetty. Mahdollinen plusmerkki tarkoittaa korotettua toiminta-avustusta. Mikäli teillä on kysyttävää avustuksista tai haluatte antaa prosessista palautetta, meidät kaikki järjestösektorin ihmiset tavoittaa osoitteella jarjestoasiat@ayy.fi. Otamme erittäin mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan!

2. Yhdistyksen AYY.fi -profiili edellytyksenä avustuksen saamiselle

Kuten ennen toiminta-avustusten jakoa ilmoitettiin, ehtona vuoden 2011 toiminta-avustuksen saamiselle on voimassaoleva ja päivitetty yhdistysprofiili AYY.fi:ssä. Käykää tarkistamassa saman tien, mikä oman yhdistyksenne tilanne on. Jos yhdistyksellänne ei ole vielä tunnuksia AYY.fi:hin tai ne ovat esimerkiksi hukkuneet, tiedustelkaa tunnuksia Joonakselta (joonas.jylha@ayy.fi) tai web-kehittäjältämme Rekikiltä (rekik.haile@ayy.fi). Rekikille viesti kannattaa kirjoittaa englanniksi, niin vastaus tulee nopeammin. ☺

3. Ovatko yhdistyksenne tiedot PRH:ssa kunnossa?

Muistattehan, että aina yhdistyksen nimenkirjoittajien (puheenjohtaja, sihteeri/varapuheenjohtaja) tai sääntöjen muuttuessa, tulisi uudet tiedot päivittää myös Patentti- ja rekisterihallitukseen (PRH). Tiedot on helppo päivittää esimerkiksi PRH:n sähköisellä lomakkeella. Mikäli yhdistyksenne ei vielä ole rekisteröity yhdistys, PRH:n sivuilta löytyy hyviä ohjeita rekisteröitymiseen. Kannattaa alkuun tosin lukea myös AYY:n omat ohjeet AYY.fi:stä.

4. Kenelle kuuluu vuoden 2011 Naiset ja tekniikka -palkinto?

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu jakaa Marja-Terttu Tanttisen rahastosta Naiset ja tekniikka -palkinnon. Palkinto jaetaan nyt kuudetta kertaa, ja sen suuruus on 1000 euroa. Palkinnon tavoitteena on edistää naisten hakeutumista tekniikan opintoihin sekä tekniikan alaa opiskelevien naisten opintojen edistäminen.

Vuonna 2011 palkinto kohdennetaan tulevaisuuden naisille. Palkinto myönnetään sellaiselle idealle tai hankkeelle, joka edistää tyttöjen ja naisten innostusta opiskella matemaattis-luonnontieteellisiä aineita ja hakeutua opiskelijaksi tekniikan aloille. Aalto-yliopiston tekniikan alan koulujen killoilta toivotaan ideoita ala- ja yläkoulu- sekä lukioikäisten tyttöjen matemaattisten aineiden opiskelun tukemiseksi. Ehdotus voi olla esim. teekkarien vetämää kerhotoimintaa kouluissa tai jokin muu opiskeluun innostava kampanja tai hanke-ehdotus, jonka koulu voi itse toteuttaa tai jossa teekkarit tai Aalto-yliopisto voivat olla mukana. Ehdotus voi olla myös jotain sellaista, jota ei ole aiemmin edes ajateltu!

Päätökset palkinnon saajasta tekee Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun stipendi- ja rahastotoimikunta. Palkinto jaetaan syksyllä 2011.

Palkintoa haluava henkilö tai ryhmä voi itse ilmoittautua ehdokkaaksi. Vapaamuotoiset kirjalliset ehdotukset perusteluineen toimitetaan 30.6.2011 klo 15.45 mennessä Henna Paanaselle osoitteella PL 13000, 00076 AALTO.

Lisätietoja stipendistä antaa koordinaattori Henna Paananen, henna.paananen(at)aalto.fi, puh. (09) 450 22 202.

5. Tupsahdus-konsertti 14.5.

Tupsahdus-konsertti järjestetään lauantaina 14.5. klo 18 Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa. Konsertissa esiintyy Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan musiikkiyhdistyksiä. Konsertissa esiintyvät Dominante, PoliRytmi, Polyteknikkojen kuoro, Polyteknikkojen Orkesteri sekä Retuperän WBK. Tupsahdus-konsertti on ainutkertainen mahdollisuus kuulla Otaniemen musiikkiyhdistysten tähtiyhtyeet yhden illan aikana!

Konsertti on tänä vuonna jälleen avoin myös opiskelijoille ja lippuja voi ostaa hintaan 8 euroa etukäteen tai tuntia ennen konserttia ovelta hintaan 10 euroa. Lippujä myydään vanhan tkk:n päärakennuksen ala-aulassa 10.-12.5. klo 10-14, Otaniemen palvelupisteessä (sihteeristö) ja Tiketissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *