Viikkotiedote 19/2011

Tämä on AYY:n viikkotiedote 19/2011

Tämä on kevään viimeinen viikkotiedote. Kesällä ajankohtaista tiedotusta voi seurata ylioppilaskunnan nettisivuilta ayy.fi Aurinkoista kesää kaikille!

  1. AYY:n vuosijuhlaworkshop ke 25.5. klo 17:00 @ Smökki
  2. Aallon yhteinen Noppa – kurssiportaali julkaistaan kesäkuussa
  3. Pesäpallon OSM-kisat 2011
  4. Urasuunnittelun ohjausta kaikilla kampuksilla
  5. Stipendejä opintoihin Kreikassa ja Malesiassa

1. AYY:n vuosijuhlaworkshop ke 25.5. klo 17:00 @ Smökki

Jämeräntaival 4 02150 Espoo, Otaniemi

Ylioppilaskunnan upouusi vuosijuhlatoimikunta tarjoaa AYY:n jäsenistölle ja työntekijöille mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ensi vuoden helmikuussa järjestettävien 2-vuotisjuhlien konseptiin. Workshopin ohjelmassa on keskustelua vuosijuhlan ideasta ja järjestämisen motivaatiosta sekä rentoa brainstormaamista innostavien ja uusien ideoiden äärellä. Toimintapaikkana on Servin mökki Otaniemessä aivan bussin 102 päätepysäkin vieressä.

Ohjelma lyhyesti:

17:00 Alkuhäröilyä
17:15 Aloitetaan ohjelma
19:00 Lopetellaan

Workshopin ohessa on myös hieman purtavaa ja virvoitusjuomia, joten ilmoittaudu tarjoiluja varten täällä ja tsekkaa tapahtuma ja löydä viimeisimmät tiedot Facebookista.

2. Aallon yhteinen Noppa – kurssiportaali julkaistaan kesäkuussa

Aallon yhteinen Noppa – kurssiportaali julkaistaan 13. kesäkuuta osoitteessa http://noppa.aalto.fi.

Noppa koostuu kurssien kotisivuista, ja se on opiskelijoille ja opetushenkilökunnalle yhteinen helppokäyttöinen työkalu päivittäiseen kurssityöskentelyyn. Kurssisivuilla kurssin henkilökunta voi julkaista mm. kurssiesitteen, kurssin aikataulun, opetusmateriaalit, uutisia opiskelijoille sekä kurssin tulokset.

Noppa opiskelijalle:

  • Löydät kaikki kurssikuvaukset ja kurssien käytännön asiat yhdestä paikkaa (lukuvuoden 2011-2012 mukaiset kurssit ja kurssikuvaukset päivittyvät Noppaan 1.8.2011)
  • Oma personoitu etusivu, josta näet kaikkien kurssiesi uutiset ja tärkeät tapahtumat yhdellä vilkaisulla
  • Voit seurata kurssien tiedotusta haluamallasi tavalla (Nopasta, sähköpostilla tai RSS-syötteillä)
  • Voit katsoa tenttituloksesi helposti Nopasta

Lue lisää Aallon yhteisestä Noppa – kurssiportaalista osoitteesta http://noppainfo.aalto.fi.

3. Pesäpallon OSM-kisat 2011

OtaKoppi ry järjestää opiskelijoiden pesäpallon SM-kisat 17.-18.9.2011 Espoossa. Kisoihin voi osallistua kaikki ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa opiskelevat. Tapahtuma kerää suuren määrän samanhenkisiä, pesäpallosta ja yleisesti urheilusta kiinnostuneita opiskelijoita!

Kisoissa on kaksi sarjaa, rento- ja kilpasarja, joihin voi ilmoittautua joukkueen tason mukaisesti. Kilpasarjassa pelataan virallisista OSM-mitaleista miesten säännöillä. Rentosarjassa pelataan naisten kentällä ja pelikokoonpanossa pitää olla vähintään 3 naista. Jokainen joukkue pelaa vähintään 3 peliä, tai mahdollisesti enemmän kilpailevien joukkueiden lukumäärästä riippuen.

Kerää siis joukkue kasaan ja ilmoittaudu 21.8. mennessä. Edullisempi ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu jo 31.5.!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta http://otakoppi.fi/opsm/

4. Urasuunnittelun ohjausta kaikilla kampuksilla

Tiesitkö että henkilökohtaista urasuunnittelun ohjausta on tarjolla kaikilla kampuksilla? Kesäkuussa ajanvarauksia on taas hyvin tarjolla. Jos olet tutkinto- tai jatko-opiskelija ja pohdiskelet urasuuntiasi ja mahdollisuuksiasi, tule juttelemaan toiveistasi ja jäsentämään tavoitteitasi. Yhteistyön tuloksena voi olla pitkälle tulevaisuuteen kantavia ura-ajatuksia tai päätöksiä lähitulevaisuuden askelista työelämässä.

Ajanvaraus kätevimmin sähköpostilla seija.leppanen@aalto.fi

5. Stipendejä opintoihin Kreikassa ja Malesiassa

Opiskelijoille on mahdollisuus hakea stipendejä opintoihin Kreikassa. Viimeinen hakupäivä on 31.5. 2011. Lisätietoja stipendeistä . Hakulomakkeet kreikan stipendejä varten löytyvät täältä

Myös Malesian hallitus tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille mahdollisuuden hakea stipendejä maisteri- ja jatko-opintoja varten Malesialaisissa yliopistoissa lukuvuodelle 2011-2012. Hakijoiden akateeminen menestys otetaan huomioon ja lupaavimmat kutsutaan haastatteluun ennen päätöstä stipendin myöntämisestä. Opiskelijat voivat hakea stipendiä Malesian opetusministeriön nettisivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 15.6.2011.

Lisätietoa hakukriteereistä, stipendin määrästä, etusijalla olevista opiskelualoista, valintakriteereistä ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta.

2 vastausta artikkeliin ”Viikkotiedote 19/2011”

  1. Miksei AY’gamma’ tiedota jäsenilleen opintotukijärjestelmässä tapahtuvasta muutoksesta? Luulisi tämän olevan erityisen tärkää kaikille opiskelijoille. Aaltolaisia opiskelijoita vartenhan ylioppilaskunta on olemassa, joten voisitte ehkä myös huomioida ja tehdä asialle jotain.

    1. Hei ”Kysyvä”,

      Välitin kysymyksesi sosiaalipoliittiselle asiantuntijallemme ja hän vastaa sinulle myös sähköpostitse. Odotamme vielä Kelalta virallista tiedotusmateriaalia uudistuksiin liittyen ennen kuin välitämme viestiä eteenpäin jäsenistöllemme. Aiemmin AYY on tiedottanut Kelan uudistuksista ja tärkeistä tapahtumista kotisivuillaan ja maanantaisin ilmestyvässä viikkotiedotteessa. Näin toimimme siis jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *