Otaniemen ovikoodijärjestelmän huoltokoodi vaihtuu 14.6.2011

AYY:n Otaniemessä sijaitsevissa asuinrakennuksissa käytössä olevan ovikoodijärjestelmän huoltokoodi vaihtuu 14.6.2011. Asiasta tiedotetaan asukkaita, sillä nyt käytöstä poistuva huoltokoodi on ollut poikkeuksellisen yleisessä tiedossa. Huoltokoodin vaihto on normaali toimenpide, joka tehdään säännöllisesti turvallisuussyistä. Huoltokoodi on tarkoitettu vain huoltoyhtiön käyttöön, eikä sitä ole tarkoitettu asukkaiden tietoon.

Asukkaiden tulee käyttää avainten luovutuksen yhteydessä annettua talokohtaista ovikoodia. Jos koodi on hävinnyt, sen voi pyytää uudelleen sähköpostitse osoitteesta asuntotoimisto@ayy.fi.

Lisätietoa:
Rakennusmestari Hannes Helminen, hannes.helminen@ayy.fi, +358 50 589 7519

2 vastausta artikkeliin ”Otaniemen ovikoodijärjestelmän huoltokoodi vaihtuu 14.6.2011”

  1. Miten tämän on käytännössä tarkoitus toimia? Käytännössä otaniemessä rappuihin on asiaa monella muullakin kuin vain rapussa asuvalla, esim. JMT 3A (Kattosauna, muut yhdistystilat), Otarannan kattosauna, dernecon ja monet muut. Pitääkö nyt sit vain muistaa monta julkista koodia ulkoa yhden julkisen koodin sijaan?

    1. Hei! Kertavuokrattavien tilojen avain käy myös kulloisenkin rakennuksen ulko-oveen. Tarvittaessa kannattaa myös muistaa pyytää ovikoodi avainten noudon yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *