Janne Peltola koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

Tekniikan ylioppilas Janne Peltola on valittu koulutuspoliittisen asiantuntijan opintovapaan sijaiseksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaan. Hän hoitaa tehtävää 1.9.2011 – 30.9.2012.

Peltola on 25-vuotias ja opiskelee Aalto-yliopistossa laskennallista systeemibiologiaa. Peltola toimi vuoden 2010 AYY:n hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana ja sitä ennen TKY:llä vastaavana hallinnon opiskelijaedustajana. Tämän lisäksi hän on toiminut sekä TKY:n että AYY:n edustajistojen varapuheenjohtajana sekä muualla järjestökentässä, mm. Suomen partiolaiset ry:ssä kansainvälisten yhteyksien, kasvatusasioiden ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen parissa. Työurallaan hän on toiminut niin tutkimusapulaisena, pääassistenttina kuin projekti-insinöörinäkin.

”On mukavaa palata tuttuun yhteisöön jalkauttamaan tämän kevään suuria strategisia päätöksiä. Aalto-yliopisto on ottanut hyvät ensiaskeleensa – nyt on aika vakiinnuttaa yhteistyö ja tehdä sekä ylioppilaskunnasta että yliopistosta todellisia edelläkävijöitä. Tässä keskeistä on rakentaa dialogia johdon, henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä – erityisesti vapaaehtoistoimijoiden kautta,” Peltola toteaa. ”Viime vuonna Janne oli luomassa AYY:n koulutuspolitiikan perustan ja on siksi arvokas tekijä Aallon ja AYY:n rakentaessa yhdessä Suomen parasta yliopistoa.” jatkaa hallituksen jäsen Karkola.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja: Pääsihteeri Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *