Tervetuloa Unisport Otaniemeen ja Töölöön

Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteiset liikuntapalvelut starttaavat vihdoin myös Töölössä ja Otaniemessä! Nyt pääset nauttimaan liikunnan ilosta sinulle parhaalla tavalla!

Otahalli

Kuntosalit ja asiakaspalvelu aukeavat 22.8. Ryhmäliikuntatunnit ja palloilut alkavat 1.9.

Ryhmäliikuntatunteja on lähes 50 h/vk mm. joogaa, venyttelyä, niska-selkä -tuntia, sisäpyöräilyä, BODYPUMP® , funktionaalista harjoittelua ja zumbaa.

Käy tutustumassa tarjontaan:

http://yliopistoliikunta.helsinki.fi/yol/web/fi/event/listEvents.do?campusId=3537441&sportsVenueId=&rootSportId=825079&level2SportId=&level3SportId=&week=35&search=P%C3%A4ivit%C3%A4

Otahallin avoimet ovet 1.9. Tervetuloa!

Tarkemmat aukioloajat www.unisport.fi

Töölö

Töölön kauppakorkeakoulun ryhmäliikunta- ja kuntosalipalvelut alkavat 1.9.

Tiloihin kulku aluksi poikkeusreittejä asiakaspalvelupisteen ollessa remontissa.

Asiakaspalvelupiste aukeaa Töölössä lokakuussa. Kausikortin/muut palvelut voit ostaa siihen saakka UniSportin muista liikuntakeskuksista esim. Meilahdesta tai keskustasta (uudet asiakkaat) tai netissä www.unisport.fi (vanhat Yliopistoliikunnan asiakkaat).  Ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille pääset tutustumaan maksutta syyskuun ajan.

Käy tutustumassa tarjontaan:

http://yliopistoliikunta.helsinki.fi/yol/web/fi/event/listEvents.do?campusId=3537453&sportsVenueId=&rootSportId=825079&level2SportId=&level3SportId=&week=35&search=P%C3%A4ivit%C3%A4

Miten aloitan?

UniSportin asiakkaaksi voit rekisteröityä liikuntatilojen asiakaspalvelupisteissä. Saadaksesi palvelut opiskelija- tai henkilökuntahintaan, tulee sinun esittää todistus asiakaspalvelussa. Tämän jälkeen voit varata ja maksaa palveluita internetissä oman asiakasryhmäsi eduin. Palveluita voit varata aina myös asiakaspalvelupisteissä tai puhelimitse 09-191 22151.

Mitä maksaa?

Kausikorttien hinnat yliopistolaisille 1.9. alkaen:

12kk              89€
6kk                59€
3kk                41€
1kk                25€
Kertamaksu  3,50€

Mitä kausikortti sisältää?

Kausikortilla pääset kuntosalille niin usein kuin haluat, lisäksi voit osallistua ryhmäliikuntaan sekä ohjatuille ja yleisille palloiluvuoroille. Kausikortti käy kaikilla kuudella kampuksella.

Muut liikuntapalvelut?

Katso muiden palveluiden tarjonta ja hinnat www.unisport.fi.

Missä voin liikkua?

UniSportin muut liikuntakeskukset sijaitsevat Meilahdessa, keskustassa, Kumpulassa ja Viikissä. Katso tarkemmat sijainnit www.unisport.fi

UniSport – enemmän kuin liikuntaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *