Aalto-kymppi 24.9.2011

Aalto-kymppi lauantaina 24.9.2011

Aalto-kymppi on Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle ja opiskelijoille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma lauantaina 24.9. Tapahtumassa, joka alkaa klo 15, on tarkoitus edetä Kymppi vapaamuotoisella tavalla, kävellen, hölkäten, juosten, etu- tai takaperin tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla ja vaikkapa välillä pysähtyen nauttimaan todella kauniin reitin maisemista tai reitin varrella soittavan Retuperän WBK:n musisoinnista.

Reitti kiertää Espoon Rantaraittia Keilaniemestä Otsolahteen ja sieltä Kehä I:n ali takaisin Otaniemeen Rantaraitille. Tapahtumakeskus on Otahallissa ja lähtö- ja päätepiste ovat Otaniemen urheilukentällä.

Ennen tapahtumaa on yhteinen alkuverryttely ja vuoden Aalto-urheilijan palkitseminen.

Kaikki osanottajat saavat muistoksi teknisen juoksupaidan Aalto-yliopiston ja Rantamaratonin logopainatuksilla.

Aalto-kympillä on myös mahdollisuus ajanottoon.

Aalto-kympin osallistumismaksun maksaa yliopisto.

Ilmoittautuminen Aalto-kympille (la 24.9.2011)

16.9.2011 mennessä Rantamaratonin sivujen kautta http://www.rantamaraton.fi

Kympille ilman ajanottoa voi ilmoittautua vielä vaikka juoksupäivän aamuna lauantaina 24.9.

Seuran kohdalle tulee merkitä laitoksesi, yksikkösi, tutor/fuksiryhmän numero ja tutorin tai ISOn nimi.

Muistathan antaa myös opiskelijanumerosi tai työpaikkasi, jotta voimme varmistaa oikeutesi osallistua Aalto-kympille

Ilmoittautuminen Rantamaratonille (su 25.9.2011)

Aalto-yliopiston edustajat voivat osallistua myös 25.9. juostavalle Rantamaratonille. Hinnat yliopistolaisille ovat maraton 40€ ja 1/2-maraton 35€. Näistä ei anneta enää Juoksija-kortti-alennusta. Ilmoittautuminen tapahtuu Juoksija-lehden sivujen kautta.

Aalto-yliopistolla on käytettävissään 40 vapaapaikkaa maratonille tai puolimaratonille, joiden käyttäjien tulee ilmoittautua sähköpostitse 15.9.2011 mennessä Maralle: martti.kyykoski@aalto.fi

Maratonille ja puolimaratonille ilmoittaudutaan niiden normaalin ilmoittautumisen eli juoksukalenterin kautta http://www.juoksija-lehti.fi/Default.aspx?tabid=3105&tid=4134

Seuran paikalle on tärkeää merkitä Aalto-yliopisto. (Silloin järjestäjä tietää henkilön olevan oikeutettu alennettuun hintaan. Myös siellä kysytään opiskelijanumeroa tai työpaikkaa.)

Lisätietoja

Aalto-kymppi on osa Espoon Rantamaratonia, ks. http://www.rantamaraton.fi

Lisätietoja myös: Aalto-yliopiston liikuntapäällikkö Martti Kyykoski, p. 09 470 38231, 0400 744 258, martti.kyykoski@aalto.fi (1.8.2011 alkaen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *