Yhdistystiedote 4/2011

Hyvää syksyn alkua! Tämä on AYY:n yhdistystiedote 4/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Muistattehan että Otasuunnistus lähestyy? Herättäkää fuksien kiinnostus yhdistystänne kohtaan ja tulkaa pitämään rastia Otasuunnistuksiin 30. ja 31.8.! Ilmoittautuminen on auki vielä maanantaihin 22.8. asti osoitteessa http://lomake.ayy.fi/tj/otasuunnistukset_2011/

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Kampuskarkelot 19.–20.9.
  2. Uusia parkkipaikkoja yhdistysten vuokrattaviksi Teekkarikylässä
  3. Muistutus yhdistykset-listan käytännöistä

1. KAMPUSKARKELOT 19.–20.9.

AYY:n Kampuskarkelot tulevat jälleen! Kampuskarkelot on kaksipäiväinen expotyylinen vapaamuotoinen tilaisuus kaikille aaltolaisille ja etenkin AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille. Tapahtuma tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa aaltolaisille, rekrytoida uusia jäseniä ja viritellä yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.-20.9. Otaniemessä ja 20.9. Töölössä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa myöhemmin.

2. UUSIA PARKKIPAIKKOJA YHDISTYSTEN VUOKRATTAVIKSI TEEKKARIKYLÄSSÄ

AYY rakennuttaa syys-lokakuussa 2011 Teekkarikylään noin 12 sorapintaista autopaikkaa. Jämeräntaival 5 ja 7 viereisille alueille rakennettavia paikkoja tarjotaan ensisijaisesti AYY:n yhdistysrekisteriin kuuluvien yhdistysten vuokrattaviksi. Pysäköintipaikan vuokra on 7 eur/kk.

Autopaikat jaetaan hakemusten perusteella tarveharkintaisesti. Hakemukset tulee toimittaa tiistaihin 13.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi otsikolla “Yhdistyksen parkkipaikkahakemus”. Tarkemmat tiedot parkkipaikkojen sijainnista ja paikkojen hakemisesta löytyvät osoitteesta /yhdistysautopaikat.

Lisätietoa hakuun ja pysäköintipaikkoihin liittyen: Kalle-Heikki Koskinen, kalle-heikki.koskinen@ayy.fi, 050 520 9416

3. MUISTUTUS YHDISTYKSET-LISTAN KÄYTÄNNÖISTÄ

Keväällä 2011 yhdistykset@list.ayy.fi:n käytännöt muuttuivat. Listalle oli aiemmin saanut täysin vapaasti lähettää ilmoituksia ja viestejä melkeinpä mihin tahansa asiaan liittyen.
Palautteen ja oman harkintamme perusteella päätimme muuttaa listan nykyiseen muotoon, jossa listalle lähetään ainoastaan kerran viikossa yhdistystiedote sekä erittäin kiireellisiä viestejä, jotka olemme kokeneet erittäin tärkeiksi. Listalle lähetettävä yhdistystiedote lähetetään tälle sähköpostilistalle suomenkielisenä, ja sen voi lukea myös AYY.fi:stä. AYY:n kotisivuilta yhdistystiedote löytyy myös englanniksi ja ruotsiksi.

Jotta saat oman viestisi yhdistystiedotteeseen, lähetä viestisi sähköpostitse osoitteeseen joonas.jylha@ayy.fi. Yhdistystiedote lähetetään kääntäjille keskiviikkona, joten tiedotteen DL on aina keskiviikkoisin klo 10.00. Toivomme että lähetätte aktiivisesti tietoja omista tapahtumistanne, pyynnöistänne yms. yhdistystiedotteessa julkaistavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *