Yhdistystiedote 5/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 5/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Ayy.fi:n tapahtumakalenterin käyttäminen
  2. Aalto-yliopiston päätös opiskelijayhdistysten sponsoroinnista
  3. Lakinlaskijaiset 30. syyskuuta Dipolissa
  4. Töihin Lakinlaskijaisiin?
  5. Kiinnostaako sinua alumnitoiminta?
  6. Koneinsinöörikilta lainaa PA-laitteistoa
  7. Polijazzin syyskausi alkaa

1. AYY.FI:N TAPAHTUMAKALENTERIN KÄYTTÄMINEN

Ylioppilaskunnan viestintä on saanut paljon kyselyjä ayy.fi:n tapahtumakalenterin käyttämisestä. Tapahtumakalenteria julkaistaan ayy.fi:n etusivun oikeassa laidassa ja siinä näkyy aina 10 tuoreinta tapahtumaa. Jokainen yhdistys voi ja jokaisen yhdistyksen myös tulisi itse lisäillä tapahtumia kalenteriin ayy.fi -tunnuksien saamisen jälkeen. Tapahtumakalenterista tapahtumat lisätään muuten automaattisesti myös sen viikon viikkotiedotteeseen. Tunnuksia voitte tiedustella AYY:n web-kehittäjä Rekik Hailelta (rekik.haile@ayy.fi)

2. AALTO-YLIOPISTON PÄÄTÖS OPISKELIJAYHDISTYSTEN SPONSOROINNISTA

Aalto-yliopiston rehtori Tuula Teeri on tehnyt päätöksen opiskelijayhdistysten sponsoroinnista. Aalto-yliopisto sponsoroi vain koko yliopistoa tai ylioppilaskuntaa koskevia tapahtumia. Korkeakoulut vastaavat koulukohtaisten tapahtumien sponsoroinnista. Tekniikan alan korkeakoulujen puolesta sponsoroinnin koordinoi Mauri Airila TKK:n tukisäätiön kautta ja muissa kouluissa dekaanit. Päätös on luettavissa myös Aalto Insidesta osoitteessa https://inside.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=14718361

3. LAKINLASKIJAISET 30. SYYSKUUTA DIPOLISSA

Vuoden suurimmat Dipolibileet – Lakinlaskijaiset – tärisyttävät Otaniemen maaperää jälleen 30.9.! Päälavalla yleisöä viihdyttävät Klamydia sekä Aikakone ja lisäksi Dipolista löytyy kaikkea karaokesta pöydillä tanssimiseen! Nämä bileet eivät jätä ketään kylmäksi, omistit sitten talviteloille laskettavan lakin tai et! Perjantain kunniaksi ovet ovat auki klo 20–03. Otaniemestä ajaa keskustaan ylimääräisiä busseja yöllä.

Lipunmyynti alkaa Alvarin aulassa 19.9. klo 10! Tarkemmat tiedot voi tsekata ayy.fi:stä, Facebookista (http://www.facebook.com/event.php?eid=274189232594877) sekä 5.9. alkaen osoitteesta www.lakinlaskijaiset.fi. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

4. TÖIHIN LAKINLASKIJAISIIN?

Vuoden suurimmat Dipolibileet tarvitsevat onnistuakseen myös kymmenittäin avuliaita käsiä.

Hommia löytyy jokaiseen makuun järjestyksenvalvonnasta roudaukseen ja koristelusta lipunmyyntiin.

Palkkioksi saa ilmaisen sisäänpääsyn kemuihin, haalarimerkin, kiinnityksen juhlatoimikunnan vaaleanpunaiseen nyöriin sekä työntekijöiden ihka omat jatkot juhlien loputtua. Lokakuussa kaikki työntekijät pääsevät myös bileiden legendaariseen kaatoon.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen työntekijäksi: https://lomake.ayy.fi/jtmk/lakinlaskijaiset2011/

5. KIINNOSTAAKO SINUA ALUMNITOIMINTA?

Hyvä opiskelija – tuleva alumni! Haluatko verkostoitua ja toimia yhdessä jo valmistuneiden eli alumnien kanssa? Kiinnostavatko alumnien uratarinat ja työelämäkokemus? Mitä muuta yliopiston alumnisuhteet voisivat merkitä sinulle? Olemme lähteneet Aalto-yliopiston alumnisuhteissa kesän jäljiltä aktiivisesti liikkeelle ja haluamme nyt lähteä kehittämään toimintojamme ja palvelujamme entistä paremmiksi.

Sen vuoksi olemme laatineet kyselyn toimintaamme liittyen, johon toivomme sinun vastaavan. Kerrothan meille miten olemme onnistuneet työssämme tähän mennessä sekä mitä opiskelijana odotat meiltä erityisesti jatkossa. Kyselyyn vastaaminen vie n. 5-10 minuuttia. Odotamme palautettasi 15. syyskuuta mennessä. Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin lisäkysymyksiin osoitteessa: alumni@aalto.fi 4.

Linkki kyselyyn: https://www.surveypal.com/app/f?_d=c1a6eff4&_i=c3868314&_v=c1a6efc4

6. KONEINSINÖÖRIKILTA LAINAA PA-LAITTEISTOA

Tästä syksystä alkaen lainattavaa PA-laitteistoa voi kysellä Koneinsinöörikillan isännältä. KIK-IE hankki viime keväänä PA-laitteiston, johon kuulu kaksi passiivikaiutinta ständeineen, subwoofer, vahvistin-mikseri, sekä langaton mikrofoni. Setti on erittäin kelpo sitseille, ulkoilmatapahtumiin ja pienempiin bileisiin.

Laitteiston voi lainata omien tarpeidensa mukaisesti; jos esimerkiksi langattomalle mikrofonille tai subwooferille ei ole tarvetta, niin niistä ei tarvitse myöskään maksaa. Lainaushinnat vuonna 2011 ovat: vahvistin, kaiuttimet ja ständit 25€, subwoofer 10€, langaton mikrofoni 10€.

Lisätiedot ja varaukset: Hannes Kallioinen, Koneinsinöörikillan isäntä, 050 5463779, isanta@koneinsinoorikilta.fi.

7. POLIJAZZIN SYYSKAUSI ALKAA

Teekkareiden ja Aaltolaisten tanssiyhdistys Polijazz Ry:n syyslukukausi alkaa! Tänä syksynä Polijazz tarjoaa opiskelijoille vakioviikkotunteja ja tiiviskursseja monissa eri tanssilajeissa! Vakioviikkotunnit alkavat viikolla 37 ja jatkuvat viikolle 49. Lisäksi Polijazz järjestää maanantaisin ja lauantaisin koko syksyn ajan eri tanssilajien tiiviskursseja! Tiiviskurssit alkavat noin viikko vakiotuntien jälkeen ja niihin ilmoittautuminen ja kurssimaksu tapahtuvat joka kurssille erikseen. Tiedossa on monia hyviä kursseja, lajeina mm Showjazz, Breakdancen jatkotason kurssi, Streetdance ja Pilates tai Baletti!

Polijazzin jäsenmaksu syyslukukaudelta on 35 e yhdestä vakioviikkotunnista. Lisätunnit viikossa ovat 45e 2 tuntia viikossa ja 50e 3 tuntia viikossa. Tunnit maksetaan Polijazzin tilille 130930-59683 Nordea Otaniemi viitteellä 13. Ensimmäistä kertaa tunnille saa tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi!

Ilmoittautuminen vakioviikkotunneille tapahtuu osoitteessa http://polijazz.ayy.fi tai tulemalla suoraan tunnille. Katso nettisivuiltamme lisää tietoa tunneista, toiminnastamme ja tanssikursseista tai kysy suoraan opettajiltamme ja hallituksen jäseniltä. Liity myös Polijazzin Facebook ryhmään: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=6361325263.

Tanssitunneilla nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *