Viikkotiedote 35/2011

Tämä on AYY:n viikkotiedote 35/2011

Tervetuloa Aaltoon uudet opiskelijat! Mikäli et ole saanut AYY:n uuden opiskelijan opasta, voit käydä lukemassa sen verkosta.

  1. Tällä viikolla tapahtuu
  2. AYY:ssa tarjolla kaksi mielenkiintoista työpaikkaa
  3. Aalto on Waves: Apply now!
  4. Rakennusinsinöörikillan 100-juhlavuoden logokilpailu
  5. Otatarhan ajot 30.9 klo 14-17
  6. Tulevaisuuden rakentajat -muistomerkin suunnittelukilpailu opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille
  7. Alumnikysely
  8. Aaltolaisten tanssiyhdistys Polijazz Ry:n syyslukukausi alkaa
  9. Florettimiekkailun alkeiskurssi 20.9.-13.10.2011
  10. Liity akateemiseen lauluun

1. Tällä viikolla tapahtuu

Tiistaina 30.8.: Otasuunnistus
Keskiviikkona 31.8.: Lukuvuoden avajaisten ekumeeninen jumalanpalvelus
Keskiviikkona 31.8.: Otasuunnistus
Torstaina 1.9.: Aalto Party

2. AYY:ssa tarjolla kaksi mielenkiintoista työpaikkaa

Asiantuntijaa/projektipäällikkö asumispalveluiden kehittämiseen ja koordinointiin

Asiantuntijan työtehtävään sisältyy ylioppilaskunnan koko asunnonvuokraustoiminnan asiakaspalvelukokonaisuuden kuvaus ja uudelleenarviointi sekä tältä pohjalta toteutettava palvelu-uudistus. Asiantuntija vastaa myös asukkaiden kysymyksiin ja ohjeistaa asumisasioissa. Tehtävään sisältyy myös ylioppilaskunnan asuntokohteiden asukasdemokratiaelinten talouden, toiminnan koordinointi. Lisäksi asiantuntija on osaamisen ja kiinnostuksen puitteissa mukana ylioppilaskunnan vaikuttamistyössä rakentamiseen ja kaupunkisuunnitteluun liittyen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja katso hakuohjeet täältä.

Lisätietoja toimesta antavat pääsihteeri Teemu Halme (teemu.halme(at)ayy.fi, 050 520 9415) ja hallituksen jäsen Kalle-Heikki Koskinen (kalle-heikki.koskinen(at)ayy.fi, 050 520 9416).

Asuntosihteeri Otaniemen palvelupisteeseen

Asuntosihteerin tehtäviin kuuluu mm. asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimusten laatiminen, erilaisten asuntotiedusteluiden koordinointi ja vastaaminen, asuntoihin liittyvä raportointi ja asuntotoiminnan kehittäminen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja kokopäiväinen.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja katso hakuohjeet täältä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen jäsen Kalle-Heikki Koskinen, p. 050 520 9416 ja talousjohtaja Reija Väätäinen, p. 040 7095900. Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ayy.fi

3. Aalto on Waves: Apply now!

Don’t you just love summer: sun, beach, friends and doing all kinds of fun stuff together? Wouldn’t it be nice to continue on doing that when November and winter hits and do something useful and meaningful at the same time? If you answered yes, yes and yes, then get aboard Aalto on Waves!

The second round application round is open now! This will give applicants who did not succeed in the first round a chance to improve their applications, as well as new applicants the chance to be part of an incredible journey!

The application period is open NOW, and until 4.9.2011. You’ll find the application form as well as more information on our official website: http://www.aaltoonwaves.com !

See you aboard!

4. Rakennusinsinöörikillan 100-juhlavuoden logokilpailu

Rakennusinsinöörikilta avaa kilpailun sen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehtävälle logolle. Suunnittele killan juhlavuodelle logo ja VOITA 100€ LAHJAKORTTI STOCKMANN TAVARATALOON! Logoa tullaan käyttämään 100-juhlavuoteen liittyvässä mainonnassa, materiaalissa yms. Rakennusinsinöörikillan 100-juhlavuosi alkaa syksyllä 2012 ja huipentuu vuosijuhlaan, 100. Hermanninsitsiin, huhtikuussa 2013!

Osallistu kilpailuun lähettämällä ehdotuksesi killan puheenjohtajalle juho.rahko(ät)aalto.fi 1.9. – 25.9.2011 klo 16 välisenä aikana. Voittajan valitsevat IK:n 100-vuotistoimikuntien puheenjohtajat.

Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet tulevat 1.9. mennessä killan nettisivuille.

5. Otatarhan ajot 30.9 klo 14-17

Suunnittele, väsää, rakenna, haasta itsesi ja muut, innostu.. kaikkea tätä on tarjolla, sillä nyt sinulla ja kaveriporukallasi on tilaisuus osallistua formulamaiseen kisaan itsetehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Parhaat joukkueet palkitaan, joten kannattaa valmistautua kilpailuun hyvissä ajoin! Pisteitä kukin ryhmä saa sekä ajoneuvon nopeudesta ja tyylikkyydestä että tiimin meiningistä. Muista ilmoittaa joukkueesi mukaan ajoissa, viimeistään 26.9!

Lisätietoa tapahtumasta löytyy AYY:n nettisivuilta
sekä facebookista
.

Vaikka et itse kilpailuun osallistuisikaan saavu silti paikalle, nimittäin koko Alvarin aukio täyttyy kisahumusta ja hyvästä menosta 30.9! Kisafiilikseen pääset katsomalla videon syksyltä 2010.

6. Tulevaisuuden rakentajat -muistomerkin suunnittelukilpailu opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille

Aalto-yliopisto järjestää suunnittelukilpailun muistomerkin luomiseksi Aalto-yliopiston peruspääomaan lahjoittaneille. Kilpailu on avoin opiskelijoille, henkilöstölle ja alumneille.

Kilpailu on kaksivaiheinen:
ensimmäinen vaihe 1.9.-31.10.2011
toinen vaihe 16.11.2011-16.1.2012

Kilpailun palkinnot:

1. palkinto 10 000 euroa
2. palkinto 5000 euroa
3. palkinto 3000 euroa

Kilpailu julkistetaan 1.9.2011 osoitteessa aalto.fi/tulevaisuudenrakentajat

Kilpailun verkkosivuilta aalto.fi/tulevaisuudenrakentajat löytyy kilpailuohjelma ja lisätietoja 1.9. alkaen. Kilpailusta järjestetään tiedotustilaisuus 7.9.2011 klo 10-12 Taideteollisessa korkeakoulussa, Hämeentie 135 C, Samposali. Tiedotustilaisuutta voi seurata myös verkosta kilpailun verkkosivuilta löytyvän linkin kautta.

7. Alumnikysely

Haluatko verkostoitua ja toimia yhdessä jo valmistuneiden eli alumnien kanssa? Kiinnostavako alumnien uratarinat ja työelämäkokemus? Mitä muuta yliopiston alumnisuhteet voisivat merkitä sinulle?

Haluamme nyt lähteä kehittämään toimintojamme ja palvelujamme entistä paremmiksi. Sen vuoksi olemme laatineet kyselyn toimintaamme liittyen, johon toivomme sinun vastaavan. Kerrothan meille miten olemme onnistuneet työssämme tähän mennessä sekä mitä opiskelijana odotat meiltä erityisesti jatkossa.

Kyselyyn vastaaminen vie n. 5-10 minuuttia. Odotamme palautettasi 15. syyskuuta mennessä.

Vastaa kyselyyn täällä.

Vastaamme mielellämme myös mahdollisiin lisäkysymyksiin osoitteessa: alumni@aalto.fi

Terveisin,
Aalto-yliopiston alumnisuhteet
Anna-Maija, Henna, Julius, Kaisa, Niina, Nora, Pirita, Seija, Susanna ja Victor

8. Aaltolaisten tanssiyhdistys Polijazz Ry:n syyslukukausi alkaa

Tänä syksynä Polijazz tarjoaa opiskelijoille vakioviikkotunteja ja tiiviskursseja monissa eri tanssilajeissa! Vakioviikkotunnit alkavat viikolla 37 ja jatkuvat viikolle 49.

Polijazzin vakioviikkotunteina syksyllä 2011 ovat:

NYKYTANSSI torstaisin, BREAKDANCE torstaisin, PARISALSA perjantaisin, STREETMIX perjantaisin, REGGAETON-CON-SALSA perjantaisin (katso tarkemmat aikataulut ja opettajat netistä).

Lisäksi Polijazz järjestää maanantaisin ja lauantaisin koko syksyn ajan eri tanssilajien tiiviskursseja! Tiiviskurssit alkavat noin viikko vakiotuntien jälkeen ja niihin ilmoittautuminen ja kurssimaksu tapahtuvat joka kurssille erikseen. Tiedossa on monia hyviä kursseja, lajeina mm Showjazz, Breakdancen jatkotason kurssi, Streetdance ja Pilates tai Baletti!

Polijazzin jäsenmaksu syyslukukaudelta on 35 e yhdestä vakioviikkotunnista. Lisätunnit viikossa ovat 45e 2 tuntia viikossa ja 50e 3 tuntia viikossa. Tunnit maksetaan Polijazzin tilille 130930-59683 Nordea Otaniemi viitteellä 13. Ensimmäistä kertaa tunnille saa tulla kokeilemaan lajia ilmaiseksi!

Ilmoittautuminen vakioviikkotunneille tapahtuu osoitteessa http://polijazz.ayy.fi tai tulemalla suoraan tunnille! Katso nettisivuiltamme lisää tietoa tunneista, aikataluista, ohjaajista, toiminnastamme ja tanssikursseista tai kysy suoraan opettajiltamme ja hallituksen jäseniltä! Liity myös Polijazzin Facebook ryhmään!

9. Florettimiekkailun alkeiskurssi 20.9.-13.10.2011

Alkeiskurssi alkaa tiistaina 20.9.2011 klo 19.00. Kurssin pituus on 8 kertaa, ti ja to klo 19.00-20.30, paikkana Töölön kisahalli, miekkailusali 2.

Alkeiskurssille varustaudutaan sisäliikuntavaatteilla sekä sisäpelikengillä, seura huolehtii aseista ja muista varusteista. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua jatkokurssille ja tutustua myös miekkailun muihin aselajeihin, säilään ja kalpaan.

Kurssin hinta on 90 euroa opiskelijoilta ja 120 euroa muilta.
Kurssille otetaan enintään 20 henkilöä ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut seuran toiminnanjohtajalle sähköpostitse: kirsi.luoma@helsinki.fi

www.ylioppilasmiekkailijat.fi

10. Liity akateemiseen lauluun

Ohjelmistossamme on klassista a cappella -musiikkia, muhkeita orkesteriteoksia, moderneja kuorosävellyksiä ja kansanlauluja. Etsimme Akateemiseen Lauluun uusia, persoonallisia ja innokkaita laulajia yli korkeakoulurajojen. Erityisesti haemme miesääniä, mutta myös naiset ovat tervetulleita.

Järjestämme avoimet harjoitukset ja koelaulun to 8.9.2011 klo 18-21 osoitteessa Meritullintori 3, Helsinki.

Ilmoitathan tulostasi Akateemisen Laulun sihteerille Tiina Riipalle:sihteeri@akateeminenlaulu.fi.

Eikö ajankohta käy? Kysy uutta koelaulumahdollisuutta sähköpostitse Tiinalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *