Yhdistysten ilmoittautuminen AYY:n Kampuskarkeloihin 19.-20.9. on auki!

AYY:n Kampuskarkelot tulevat jälleen! Kampuskarkelot on kaksipäiväinen expotyylinen vapaamuotoinen tilaisuus kaikille aaltolaisille ja etenkin AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille. Tapahtuma tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa aaltolaisille, rekrytoida uusia jäseniä ja viritellä yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.-20.9. Otaniemessä ja 20.9. Töölössä klo 10-14 (päärakennuksilla).

Yhdistykset voivat tulla pitämään ständiään halutessaan vaikka molempina päivinä Otaniemessä ja toisena päivänä Töölössä. Voi myös pitää yhden päivän kummassakin tai vain yhden päivän jommassakummassa, miten teille parhaiten sopii.

Esittelypiste voi myös olla mitä tahansa yhdistyksenne näköistä toimintaa hiljaisesta ständistä elefanttiin tai sohvaryhmästä pomppulinnaan – tilojen puitteiden lisäksi vain mielikuvitus on rajana.  Tavoitteena on tuoda esille yhdistyksenne toimintaa mitä persoonallisimmalla tavalla. Päättäkää itse miten! Ilmoitattehan meille kuitenkin etukäteen tilantarpeistanne, jotta osaamme varata teille sopivan paikan. Miettikää myös, löytyisikö AYY:n piiristä jokin toinen yhdistys, jonka kanssa voisitte yhdistää voimanne vielä mahtavamman spektaakkelin aikaansaamiseksi. Tapahtuman kävijät pääsevät äänestämään Kampuskarkeloiden parasta ständiä, joka palkitaan vapaavalintaisella ilmaisella AYY:n tilankäyttövuorolla!

Ilmoittautukaa tapahtumaan oheisella lomakkeella https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kampuskarkelot/ keskiviikkoon 14.9. mennessä.

Lisätietoja:
jarjestoasiat@ayy.fi, 050 520 9435

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *