Opiskelijoiden SM-kisoja tulossa sulkapallossa, suunnistuksessa sekä tenniksessä!

Helsingin yliopiston sulkapalloyhdistys järjestää Opiskelijoiden sulkapallon SM-kisat Helsingissä 8.-9.10.2011.

Kisat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille ja niissä pelataan avoin kilpasarja sekä rentosarja. Kilpasarjassa ratkaistaan opiskelijoiden Suomenmestaruudet. Rentosarjaan ovat tervetulleita kaikki lajin harrastajat lukuun ottamatta V/A/B –luokiteltuja kilpapelaajia.

Kummassakin sarjassa kilpaillaan sulkapallon viidessä pelimuodossa, jotka ovat miesten kaksinpeli, naisten kaksinpeli, miesten nelinpeli, naisten nelinpeli ja sekanelinpeli. Nelinpeleihin voit ilmoittautua myös avoimena, jolloin järjestäjät pyrkivät löytämään sinulle parin.

Ilmoittautumismaksu on 15€ per kaksinpelaaja tai nelinpelipari.

Kaikki ottelut pyritään pelaamaan lauantaina. Mikäli osallistujamäärä vaatii, kilpasarjan ratkaisuotteluita jatketaan sunnuntaina. Pelien lisäksi tarjolla on saunaillan makoisat jälkipelit lauantaina.

Kilpailutiedot:

Kilpailupaikka: Meilahden liikuntakeskus (http://www.meilahdenliikuntakeskus.fi/)
Tasoluokat: Avoin opiskelijoiden SM-sarja, rentosarja
Pelimuodot: Molemmissa luokissa MK, NK, MN, NN ja SN.
Rajoitukset: Rentosarjaan voivat osallistua pelaajat, joiden kilpaluokitus on korkeintaan C.
Pelitapa: Avoimessa luokassa cup, rentosarjassa alkulohkot
Ilmoittautumiset: 24.9.2011 mennessä hysy.ry@gmail.com
Otteluohjelman julkaisu: 3.10.2011 osoitteessa www.tournamentsoftware.com
Maksut: 16 € / startti (laskutetaan)
Säännöt: Otteluissa noudatetaan SSuL:n virallisia sääntöjä. Kilpailujen ylituomarina toimii Juho Heiskala.
Lisätietoja: Ottelut pelataan SSuL:n hyväksymillä palloilla (eivät sisälly ilmoittautumismaksuun). Rentosarjassa voidaan pelata muovipalloilla molempien pelaajien näin halutessa.

Järjestäjän yhteystiedot:

www.hysy.fi
hysy.ry(a)gmail.com
Yhteyshenkilö: Juha Haapola, 040-5956622
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Opiskelijoiden suunnistuksen SM-kisat 13.-14.10.2011 Lappeenrannassa!

Osallistumisoikeus

Opiskelijoiden suunnistuksen SM-kisoihin  ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki ylioppilas- tai opiskelijakunnan jäsenmaksun maksaneet yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijat ikään tai taitotasoon katsomatta. Kilpailut eivät ole suunnistusliiton alaiset.

OLL:n sääntöjen mukaan OSM-kisoihin saavat osallistua myös edellisenä kalenterivuonna valmistuneet opiskelijat. Eli nämä kekkerit ovat avoimet myös 2010 valmistuneille.

Sarjat ja maksut

Torstaina 13.10.2011: Virallinen henkilökohtainen keskimatkan OSM-kilpailu. Sarjat: H21A (miehet yleinen), D21A (naiset yleinen) ja rentosarja.

Perjantaina 14.10.2011: Parisprintti. Kaksihenkisillä joukkueilla, molemmat suunnistavat kaksi sprinttimatkaista osuutta. HUOM. Parin ei tarvitse olla samasta korkeakoulusta!

Osallistumismaksu henkilökohtaiseen kilpailuun: kilpasarjat 10 €/kilpailija, rentosarja 4 €/kilpailija ennakkoilmoittautumisella, 6 €/kilpailija paikan päällä.

Parisprintin osallistumismaksu 8 €/pari.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostilla osm@parru.info. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimitse 044-3337307. Varsinainen ilmoittautuminen jatkuu perjantaihin 7.10.2011 kello 24:00 asti.

Ilmoittautumisessa mainittava kilpailijan nimi, sarja, opiskelija/ylioppilaskunta tai AMK/yliopisto sekä emit-numero. Parisprinttiin ilmoittautuessa molempien juoksijoiden ed. mainitut tiedot.

Jälki-ilmoittautuminen

Kaksinkertaisin maksuin, ti 11.10.2011 klo 15 mennessä, sähköpostilla osm@parru.info. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai puhelimitse 044-3337307.

Osanottomaksut

Ilmoittautumisen yhteydessä Parru ry hallituksen tilille: Nordea 205418-24696 (IBAN FI21 20541800024696). Ennakkoon ilmoittautuneet maksavat normaalin ilmoittautumismaksun.

Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi ja edustamasi korkeakoulu tai ylioppilas-/opiskelijakunta, sekä parisprinttiin osallistuessasi parisi nimi ja korkeakoulu. Jompi kumpi parista maksaa parisprintin koko osallistumismaksun.

Leimausjärjestelmä

EMIT kaikissa sarjoissa. Kortin vuokra on 4 € / 2 päivää ja maksu suoritetaan infoon korttia noudettaessa. Kadonneesta kortista veloitetaan 70 €.

Opastus

Ensimmäisen päivän kilpailukeskukseen on opastus VT6:lta. Opastus alkaa noin 10km Lappeenrannasta länteen. Toisen päivän kilpailukeskukseen löytää seuraamalla opastusta Yliopistolle, jonka ympäristössä kilpailu on.

Ensimmäinen lähtö

to klo 15.00, pe klo 12.00. Lähtöihin on matkaa alle kilometri kilpailukeskuksesta.

Kartta

1:10 000, 5/10, tulostekartta

Toimihenkilöt

Kilpailunjohtaja Markus Siivola, ratamestariryhmän johtaja Tero Kemppi, valvoja Simo Mertanen (LappRi). Käytännön järjestelyistä vastaavat Lappeen Riento, Parrun toimijat, ASS (Amatöörisuunnistajat Skinnarilasta) sekä muu talkooväki.

Lähtöaikatiedustelut

Lähtöajat tulevat kilpailusivuille (www.parru.info/osm) varsinaisen ilmoittautumisen sulkeuduttua.

Kilpailukeskus

Pukeutuminen ja pesu maasto-olosuhteissa. Pysäköinti kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Yliopiston kampukselta järjestetään yhteiskyyti kilpailukeskukseen torstaina, tästä lisäinformaatiota luvassa lähempänä kilpailua. Kilpailukeskuksessa ehkä mahdollisuus ostaa ruokaa, mutta varsinainen opiskelijahintainen ruokailu yliopistokampuksen ravintoloissa.

Muuta

Henkilökohtaisen kilpailun maastossa ei ole viime vuosina suunnistettu kilpaa ja kartta on päivitetty kesällä 2011.

Kisainfo, lähtöajat ja tulokset internetissä Parrun kotisivuilla.

Torstaina palkitaan sarjojen kolme parasta tavarapalkinnoilla. Kilpasarjojen voittajille myös viralliset OSM-mitalit. Lisäksi kilpasarjojen voittajat voivat lunastaa itselleen edustusoikeuden opiskelijoiden Euroopanmestaruuskilpailuihin, mikäli sellaiset vuonna 2012 järjestetään.
Perjantain parhaille joukkueille on luvassa huisit tavarapalkinnot.

Torstai-iltana järjestetään perinteiset, kaikelle kisakansalle avoimet kisabileet. Paikka toistaiseksi avoin.

Tervetuloa kilpailuun ja nauttimaan suunnistuksesta (tai vaan hengailemaan paikalle).

Parru ry

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Opiskelijoiden tenniksen SM-kisat tulevat Helsinkiin!

Teekkaritennis ja KY-tennis kutsuvat sinut kamppailemaan opiskelijoiden tennismestaruuksista Meilahden Liikuntakeskukseen 15.-16. lokakuuta 2011! Rennossa opiskelijahengessä käytävä kilpailu kokoaa yhteen niin fanaattiset tenniksen pelaajat kuin lajin vasta löytäneet opiskelijatkin. Kaikki korkeakouluopiskelijat (yliopistot, korkeakoulut, ammattikorkeakoulut) saavat osallistua kisoihin.

Kisojen sarjat ovat: Miehet kilpasarja 2p, Naiset kilpasarja 2p, Miehet rentosarja 2p, Naiset rentosarja 2p, Kilpasarja 4p, Rentosarja 4p. Rentosarjat ovat tarkoitettu opiskelijoille, joilla ei ole Tennisliiton tasoitusta tai ovat D-luokassa. Osallistumismaksu on 20e/sarja.

Palkintoina ovat tuotepalkinnot sekä kilpasarjoissa lisäksi OSM-mitalit. Kaksinpelin kilpasarjojen neljällä parhaalla on myös edustusoikeus opiskelijoiden EM-kisoihin kesällä 2012. Lauantaina saunaillassa on myös mahdollisuus vaihtaa kuulumisia vanhojen pelikavereiden kesken sekä löytää uusia tennisystäviä!

Ilmoittautumiset viimeistään 9.10. mennessä sofi.weckman(a)aalto.fi.

Lisätietoja löydät osoitteista www.tete.fi ja www.opiskelijaliikunta.fi sekä kyselyihin vastaa kilpailunjohtaja Timo Jokinen, 0407226300  timo.jokinen(a)aalto.fi

Kaaviot löytyvät 11.10 osoitteesta www.tete.fi.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan majoitustiloihin mahtuu noin parikymmentä henkeä. Mainitse siis tästä majoitustarpeesta kisoihin ilmoittautessasi.

Kisoja mukana tukemassa: Meilahden Liikuntakeskus, UniSport, Top-Sport, Pöyry Finland Oy, Norpe Oy, Etola-yhtiöt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *