Yhdistystiedote 13/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 13/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

Enää 48 päivää AYY:n yhdistyskoulutukseen!

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Ohjeistusta yhdistysten toiminnantarkastajille
  2. Kertavuokrattavien tilojen ennakkovaraus tulee taas!
  3. AYY:n hyvinvointiviikko liikuttaa opiskelijoita 31.10.–4.11.
  4. OtaKoppi kokoaa naisten pesisjoukkuetta – tule mukaan!

1. OHJEISTUSTA YHDISTYSTEN TOIMINNANTARKASTAJILLE

Vuoden 2011 alusta lähtien yhdistysten tilintarkastajia kutsutaan toiminnantarkastajiksi – riippumatta siitä mitä yhdistyksen säännöissä lukee. Tilintarkastusta ei jatkossa enää tehdä kuin hyvin harvoissa yhdistyksissä, koska tilintarkastusta ei voi enää tehdä kukaan muu kuin tilintarkastajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö.

Muutos voi kuulostaa isolta, mutta oikeastaan pienissä yhdistyksissä ei mikään muu muutu kuin tarkastajan titteli. Edelleen kaikki edellisen vuoden paperit, mm. pöytäkirjat, kirjanpito ja tilinpäätös, pitää antaa hyvissä ajoin tarkastajalle. Häneltä (tai heiltä) tulee kertomus, joka käsitellään keväällä yhdistyksen kokouksessa. Ja kertomuksen pohjalta yhdistyksen kokouksessa vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään tai evätään vastuuvapaus.

Voit lukea lisää tästä muutoksesta ayy.fi:stä osoitteesta /toiminnantarkastus.

2. KERTAVUOKRATTAVIEN TILOJEN ENNAKKOVARAUS TULEE TAAS

AYY:n kertavuokrattavat tilat ja pakettiauto tulevat taas yhdistysten ennakkovarattavaksi seuraavalle keväälle ja kesälle (ns. tilakähmyt) marras-joulukuussa. AYY:llä on kertavuokrattavia sauna- ja kokoustiloja, joita yhdistykset voivat ennakkovarata. Lisätietoa tiloista löytyy osoitteesta /jasenille/tilojen-vuokraaminen/.

Varausten DL on 11.12. ja lopullinen tilakähmytilaisuus pidetään 14.12. Kähmyistä tulee vielä lisätietoa lähempänä itse tapahtumaa.

3. AYY:N HYVINVOINTIVIIKKO LIIKUTTAA OPISKELIJOITA 31.10 – 4.11.

Hyvinvointiviikko 31.10. – 4.11. tuo tervettä vaihtelua opiskelijan arkeen. AYY:n Liikuntajaosto, Aalto-Liike yhdessä KY:n Liikunta- ja hyvinvointivaliokunnan kanssa liikuttavat opiskelijoita erilaisten lajikokeilujen muodossa. Osa lajikokeilujen kustannuksista on maksettu puolestasi. Kynnys hauskaan liikuntaan on tuskin koskaan ollut näin alhaalla. Ei muuta kuin peppu ja sukat heilumaan!

Lue lisää Facebookista osoitteessa http://www.facebook.com/event.php?eid=183185818428137

4. OTAKOPPI KOKOAA NAISTEN PESISJOUKKUETTA – TULE MUKAAN!

OtaKoppi ry on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva pesäpalloyhdistys, joka kokoaa nyt naisten joukkuetta pelaamaan aluesarjaa ensi kesäksi. OtaKopin joukkueeseen kaivataan pelaajia täydentämään vielä vajaata kokoonpanoa. Aiempaa kokemusta joukkueessa/kilpasarjassa pelaamisesta ei välttämättä tarvitse olla, vaan liikunnallisuudella ja innokkuudella pääsee jo pitkälle. Pesiksen olisi kuitenkin hyvä olla jollain tavalla tuttua puuhaa. Tässä on myös loistava tilaisuus palata pesiksen pariin junnuvuosien jälkeen tai jos kaipaa rennompaa peliporukkaa totisemman pelaamisen jälkeen.

Jos kiinnostuit edes hieman, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen elina.kekki@iki.fi.

Lähde mukaan pelaamaan hauskaan porukkaan. Lisätietoja löydät myös OtaKopin kotisivuilta osoitteessa www.otakoppi.fi

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *