Yhdistystiedote 14/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 14/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

Enää 41 päivää AYY:n yhdistyskoulutukseen!

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. AYY:n rekrytointisivut aukesivat
  2. Älä unohda käyttää ääntäsi edustajistovaaleissa
  3. Kertavuokrattavien tilojen ennakkovaraus tulee taas!
  4. Teekkariperinneviikko 29.10.-5.11.

1. AYY:N REKRYTOINTISIVUT AUKESIVAT

Tämä on sinun mahdollisuutesi! Tartu siihen ja hyppää AYY:n pysäkille!

Tule oppimaan ylioppilaskunnasta, elämästä ja maailmasta, ja koe elämäsi vuosi! Haku AYY:n hallitukseen, jaostoihin ja toimikuntiin on nyt auki. Opintoasioihin, liikuntaan, kulttuuriin, asumiseen vai viestintään vaikuttamista? Tehtävää löytyy monelta saralta!

AYY tarvitsee tekijänsä, olisitko sinä yksi heistä? Jokainen aktiivinen ylioppilaskunnan jäsen, opiskelija eli sinä, voit omalla panoksellasi tehdä ylioppilaskunnastasi itsellesi ja ennen kaikkea yhteisöllesi tärkeän, tarpeellisen, sopivan, kiinnostavan ja luotettavan edunvalvojan, palveluntarjoajan ja yhteisön. Vaikuttamis- ja osallistumistapoja on monia, valitse sinulle sopivin!

Tutustu lisää osoitteessa ayy.fi/stop

2. ÄLÄ UNOHDA KÄYTTÄÄ ÄÄNTÄSI EDUSTAJISTONVAALEISSA

AYY:n edustajistovaalit ovat parhaillaan käynnissä. Voit itse päättää käytätkö äänesi sähköisesti 1.11. klo 23.59 mennessä osoitteessa ayy.fi/vaalit vai perinteisessä uurnavaalissa keskiviikkona 2.11. klo 10.00 -16.00. Huomaa, että uurnavaalipaikkasi on ennalta määrätty. Tiedon uurnavaalin äänestyspaikastasi saat sinulle lähetetystä sähköpostista. Mikäli haluat muuttaa äänestyspaikkaasi, ota yhteyttä vaalikoordinaattori Sonja Virtaan (sonja.virta@ayy.fi, 050 520 9421). Äänestyspaikat näet osoitteesta /vaalit/aanestajalle/.

Eikö oma ehdokas ole vielä selvillä? Löydä hänet SYL:n vaalikoneen avulla osoitteessa http://www.edustajistovaalit.fi/.

3. KERTAVUOKRATTAVIEN TILOJEN ENNAKKOVARAUS TULEE TAAS

AYY:n kertavuokrattavat tilat ja pakettiauto tulevat taas yhdistysten ennakkovarattavaksi seuraavalle keväälle ja kesälle (ns. tilakähmyt) marras-joulukuussa. AYY:llä on kertavuokrattavia sauna- ja kokoustiloja, joita yhdistykset voivat ennakkovarata. Lisätietoa tiloista löytyy osoitteesta /jasenille/tilojen-vuokraaminen/.

Varausten DL on 11.12. ja lopullinen tilakähmytilaisuus pidetään 14.12. Kähmyistä tulee vielä lisätietoa lähempänä itse tapahtumaa.

4. TEEKKARIPERINNEVIIKKO 29.10.-5.11.

Teekkariperinneviikkoa vietetään 29.10. – 5.11.2011. Viikon aikana teekkarikulttuuria on esillä mahdollisimman monessa eri muodossa mahdollisimman monelle. Tapahtumien järjestelyistä vastaa ylioppilaskunnan Teekkarijaosto. Lisätietoja tapahtumista ja järjestelijöistä voit katsoa osoitteesta http://teekkarikulttuuri.ayy.fi/teekkariperinneviikko/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *