Yhdistystiedote 15/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 15/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä omassa tiedotuksessa ovat tämän tiedotteen lopussa.

Enää 34 päivää AYY:n yhdistyskoulutukseen! Nyt on aika käydä ilmoittautumassa mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/.

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Ilmoittaudu mukaan yhdistyskoulutukseen – NYT!
  2. AYY:n kansainvälinen viikko alkaa maanantaina
  3. Next Stop AYY – rekrytointi-ilta kaikille kiinnostuneille
  4. Teekkarisillis päättää teekkariperinneviikon lauantaina

1. ILMOITTAUDU MUKAAN YHDISTYSKOULUTUKSEEN – NYT!

Joulukuun 8. Päivä järjestettävä AYY:n yhdistyskoulutus lähestyy jo kovaa vauhtia, ja nyt onkin aika ilmoittautua mukaan koulutukseen, joka on aiempien vuosien koulutuksia reippaasti kattavampi ja monipuolisempi. Kiinnostipa sinua sitten erityisesti yhdistyksen säännöt, arkistointi, viestintä, taloudenhoito tai vaikkapa kokoustekniikka, sinulle löytyy koulutuksesta varmasti mielenkiintoista kuultavaa.

On aivan erityisen tärkeää, että yhdistysten vanhat toimijat suosittelevat yhdistyskoulutusta uusille syyskokouksissa valituille tai valittaville toimijoille. Heille yhdistyskoulutus antaa luontevan startin yhdistystoimintaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/. Lomakkeen kieli on valitettavasti ainoastaan suomi, mutta muuta kieltä käyttävät voivat ilmoittatua mukaan sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Mikäli muuta kuin suomea käyttäviä henkilöitä ilmoittautuu useita, tulemme järjestämään koulutustilaisuudessa myös englanninkielistä koulutusta.

2. AYY:N KANSAINVÄLINEN VIIKKO ALKAA MAANANTAINA

AYY:n Kansainvälinen Viikko tulee. Lähde mukaan Ayydventures -seikkailulle, etenkin matkan Päätepysäkille Design Factorylle lauauntaina 12.11! Berliini, Bali, Shanghai… Ajattele kaikkia niitä paikkoja joihin olet aina halunnut matkustaa. Me viemme sinut sinne, kuudessa päivässä!

Lisätietoja kansainvälisen viikon tapahtumista löydät Facebookista osoitteesta http://www.facebook.com/event.php?eid=128452667258593

3. NEXT STOP AYY – REKRYTOINTI-ILTA KAIKILLE KIINNOSTUNEILLE

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta ylioppilaskunnassa? AYY:n rekrytointikampanja Next Stop AYY etsii reippaita uusia vapaaehtoisia toimijoita yli 150 vapaana olevaan mielenkiintoiseen pestiin. Oletko jo tutustunut avoimiin paikkoihin osoitteessa www.ayy.fi/rekry ja löytänyt itsellesi sopivaa toimintaa?

Jos et vielä ole, voit tulla mukaan myös rekrytointi-iltaan keskiviikkona 9.11. Design Factoryn stagelle. Paikanpäällä on vuoden 2010 toimijoita kertomassa omasta vapaaehtoisvuodestaan. Tule paikalle suunnittelemaan ja löytämään oma paikkasi ylioppilaskunnassa!

4. TEEKKARISILLIS PÄÄTTÄÄ TEEKKARIPERINNEVIIKON LAUANTAINA

Teekkariperinnejuhlaa seuraavana päivänä järjestetään Servinmökin tutussa miljöössä perinteisesti karnevaalihenkinen silliaamiainen. Kaiva siis itsesi ylös sängynpohjalta juhlinnan kestävä asu vaatekaapista ja raahaudu rankan yön jälkeen Smökkiin.

Juhlamielen löydät taatusti paikalta kuten myös herkullista sillisruokaa hauskoja aktiviteetteja sekä tajunnanräjäyttävän yllätysesiintyjän. Luvassa mielettömät bileet ja järisyttävä show – tätä ei kannata missata!

Lisätietoja teekkariperinneviikon kotisivuilla osoitteessa http://teekkarikulttuuri.ayy.fi/teekkariperinneviikko/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *