Mahdollisuus tutustua Tsinghuan yliopiston opiskelijoihin!

Kiinnostaako kiinalainen kulttuuri? Kiinnostaako opiskelijaelämä Kiinassa? Oletko miettimässä vaihtoa Kiinaan? Haluatko saada kontakteja Kiinan huippuyliopiston opiskelijoihin? Haluatko ylipäätään oppia jotain Kiinasta tai kiinalaisista?

AYY tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan kiinalaiseen kulttuuriin ja kiinalaisiin ihmisiin. AYY ja ystävyysylioppilaskuntamme Tsinghuan yliopistosta (Peking) haluamme lähentää Aallon ja Tsinghuan opiskelijoita toisiinsa tekemällä useita tapahtumia tulevina vuosina.

Ensimmäinen näistä on hyvin yksinkertaista. Jos sinua kiinnostaa tutustua yhteen tai useampaan Kiinan parhaimman yliopiston opiskelijaan niin lähetä osoitteeseen international(at)ayy.fi nimesi, ikäsi, pääaineesi (koulutusohjelmasi), sähköpostisi sekä mahdollisia muita yhteydenpitovälineitä kuten esim. skype. Kerro myös muutamalla lauseella mitä juuri sinä haluaisit oppia tulevalta kiinalaiselta kaveriltasi (englanniksi). Deadline ilmoittautumiselle on keskiviikko 30.11!

Joulukuun alussa yhdistämme halukkaat henkilöt keskenään ja jaamme heidän yhteystietonsa toisilleen.

Tämän jälkeen kaikki on teistä kiinni. Voitte tutustua uuteen kaveriin sähköpostitse kerran, voitte soitella viikoittain skypellä tai voitte vaikka ystävystyä niin paljon, että olet jo tammikuussa matkalla Pekingiin 🙂

Rohkeasti mukaan kokeilemaan jotain uutta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *