Yhdistystiedote 17/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 17/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

Enää 20 päivää AYY:n yhdistyskoulutukseen! Ilmoittaudu mukaan NYT!

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Ilmoittaudu mukaan AYY:n yhdistyskoulutukseen
  2. Hae AYY:n hallitukseen NYT!
  3. TTER:n kevennetty hakukierros on käynnissä
  4. Aatteella talkooprojekti tarjolla yhdistyksille
  5. Teekkarin työkirjan julkaisutilaisuus 28.11.

1. ILMOITTAUDU MUKAAN AYY:N YHDISTYSKOULUTUKSEEN

Joulukuun 8. Päivä järjestettävä AYY:n yhdistyskoulutus lähestyy jo kovaa vauhtia, ja nyt onkin aika ilmoittautua mukaan koulutukseen, joka on aiempien vuosien koulutuksia reippaasti kattavampi ja monipuolisempi. Kiinnostipa sinua sitten erityisesti yhdistyksen säännöt, arkistointi, viestintä, taloudenhoito tai vaikkapa kokoustekniikka, sinulle löytyy koulutuksesta varmasti mielenkiintoista kuultavaa.

On aivan erityisen tärkeää, että yhdistysten vanhat toimijat suosittelevat yhdistyskoulutusta uusille syyskokouksissa valituille tai valittaville toimijoille. Heille yhdistyskoulutus antaa luontevan startin yhdistystoimintaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/yhdistyskoulutus-8-12-2011/. Lomakkeen kieli on valitettavasti ainoastaan suomi, mutta muuta kieltä käyttävät voivat ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Mikäli muuta kuin suomea käyttäviä henkilöitä ilmoittautuu useita, tulemme järjestämään koulutustilaisuudessa myös englanninkielistä koulutusta.

2. HAE AYY:N HALLITUKSEEN NYT!

Mikä ylioppilaskunnassasi on kohdillaan, entä mikä mättää? Haluatko oikeasti vaikuttaa? Nyt on elämäsi tilaisuus päästä kasvattamaan AYY:tä, nuorta ja vetreää ylioppilaskuntaasi. Tee se itse ja hyppää AYY:n pysäkille! Haku AYY:n hallitukseen on nyt auki.

Tehtävää riittää monella saralla olit sitten kiinnostunut edunvalvonnasta, ylioppilaskunnan tuottamista palvelut, kampuksesta, liikunta tai vaikkapa isoista tapahtumista. Tule johtamaan ylioppilaskuntaasi ja edessäsi voi olla vuosi, joka muuttaa elämäsi, vie sinut mukaan ylioppilaskunnan, yliopiston, kunnallisen ja valtakunnallisen tason päätöksentekoon ja toimintaan ja tietysti tarjoaa myös ikimuistoisia seikkailuja.

Älä epäröi vaan hae nyt. Hallitusehdokkaiden toivotaan jättävän hakemuksensa 22.11. mennessä, jotta heidän osallistumisensa hallitusehdokkaiden paneeliin 24.11. voidaan järjestää.

Lisätietoja: ayy.fi/stop ja Voitto Kangas, hallituksenmuodostaja (voitto.kangas@ayy.fi, 045 631 7689)

3. TTER:N KEVENNETTY HAKUKIERROS ON KÄYNNISSÄ

Löytyykö idea, mutta rahoitus puuttuu? TTER:n jatkuva, kevennetty haku on nyt auki!

Teekkaritoiminnan edistämisrahasto (TTER) voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Marraskuussa avatusta jatkuvasti auki olevasta TTER:n kevennetystä hausta, voi rahastolta anoa korkeintaan 300 euron avustussummaa lyhyellä projektikuvauksella. Kevennetty haku on tarkoitettu pienille, nopealla aikataululla toteutettaville projekteille. Hakija voi vaihtoehtoisesti saada joko hakemansa avustussumman tai ei lainkaan avustusta, kannattaa siis miettiä haettavaa summaa tarkasti! Avustus maksetaan jälkikäteen lyhyttä loppuraporttia sekä projektin tilinpäätöstä vastaan.

Hakemuksia kevennettyyn hakuun voi lähettää 1.11.2011 alkaen toukokuun loppuun saakka. Mikäli kevennetty haku saavuttaa suosiota, jatketaan sitä jälleen ensi syksynä. Tarkemmat tiedot hakemuksen tekemisestä löydät TTER:n sivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/.

4. AATTEELLA TALKOOPROJEKTI TARJOLLA YHDISTYKSILLE

AYY:n kulttuuriareena ja ylioppilasmedia Aate hakee innostunutta, remonttitaitoista ja sitoutumiseen kykenevää talkooporukkaa tekemään toimitiloihinsa laajahkoa perussaneerausta. Työt sisältävät mm. maalausta, pintojen kunnostusta ja sekalaista asennustyötä. Alustavien suunnitelmien mukaan projektiin on tarkoitus käyttää noin kuukausi aikaa. Projekti alkaa mahdollisimman pian ja urakasta maksettava korvaus sovitaan tutustumiskäynnin ja tarkan työlistauksen tekemisen jälkeen yhdistyksen tekemän tarjouksen perusteella.

Yhteydenotot: Vesa Rajala, Aatteen vastaava tuottaja, +358 50 520 9425 / vesa.rajala@ayy.fi. Lisätietoja Aatteesta osoitteessa http://aatemedia.fi.

5. TEEKKARIN TYÖKIRJAN JULKAISUTILAISUUS 28.11.

Apu työnhakuun on taas täällä! Teekkarin työkirja 2012 julkistetaan Otaniemessä 28.11. klo 10-13. Julkaisutilaisuudessa päärakennuksen aulassa on uunituoreiden kirjojen lisäksi kahvitarjoilu, ja kampukselle levitettyjä Kesätyöguru-haalarimerkkejä vastaan saa noutaa leffalippuja.

Lisätietoja löydät myös osoitteesta http://teekkarintyokirja.tek.fi/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *