AYY:n Jarno Lappalainen valittiin SYL:n puheenjohtajaksi vuodelle 2012

TIEDOTE
19.11.2011
Julkaisuvapaa heti

Tekniikan ylioppilas Jarno Lappalainen on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) puheenjohtajaksi 2012.

Jarno on 24-vuotias tuotantotalouden opiskelija, joka on sivuaineenaan lukenut viestintätekniikkaa. Tämänhetkisessä toimessaan SYL:n varapuheenjohtajana hän on ollut päävastuussa Opintotuki indeksiin -kampanjan koordinoinnista. Lisäksi Jarno on määrätietoisesti kehittänyt SYL:n viestintää lähestyttävämpään ja avoimempaan suuntaan. Aiemmin hän on työskennellyt mm. maksuttoman koulutuksen ja kolmikielisyyden puolesta AYY:n hallituksessa.

”Nyt on tosi huikea fiilis!” Lappalainen kommentoi tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”On aivan mielettömän suuri kunnia ja vastuu luotsata SYL:a vuonna 2012.”

”SYL saa Jarnosta kunnianhimoisen ja ennakkoluulottoman puheenjohtajan. Luovuus, kokemus ja rohkeus kokeilla uutta tekevät Jarnosta parhaan kipparin ohjaamaan liittoa kohti uusia seikkailuja ja tulevaisuuden haasteita!” kertoo AYY:n innostunut puheenjohtaja Saara Hyrkkö hymyillen.

Lappalaisen hallituksessa SYL:ssa vuonna 2012 toimivat Lauri Jurvanen (ISYY), Marina Lampinen (HYY), Eveliina Heinäluoma (LYY), Milja Henttonen (TYY), Kim Rantala (OYY) sekä Tapio Heiskari (HYY).

Lisätietoja:

Saara Hyrkkö, 040 719 7604, saara.hyrkko@ayy.fi
Jarno Lappalainen, jarno.lappalainen@syl.fi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *