Yhdistystiedote 2/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 2/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

Vielä 34 päivää toiminta-avustusten haun käynnistymiseen. Virkistä jo nyt yhdistyksesi muistia ja lue läpi ayy.fi:n sivu /apurahat-yhdistyksille/.

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. TTER:n vuoden ensimmäisen hakukierroksen DL nyt sunnuntaina 29.1.
  3. Tule mukaan Polijazzin kurssille ”Musiikin tulkinta ja improvisaatio paritansseissa”

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusta haetaan vuonna 2012 aiempien vuosien tapaan keväällä. Kannattaakin merkitä kalenteriin päivämäärät torstai 1.3. jolloin hakujärjestelmä aukeaa sekä sunnuntai 1.4. jolloin se sulkeutuu.

Lue  jo valmiiksi AYY.fi:n osiota Apurahat yhdistyksille (/yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/), jotta pysyt kärryillä millaisia velvoitteita yhdistyksillä on toiminta-avustuksen saamiseksi. Sivuilla olevaan avustusten pisteytysmalliin on mahdollisesti tulossa vielä muutoksia helmikuun alussa. Englannin ja ruotsin käännökset pisteytysmallista ilmestyvät helmikuun lopussa.

2. TTER:N VUODEN ENSIMMÄISEN HAKUKIERROKSEN DL NYT SUNNUNTAINA 29.1.

Uusi vuosi, uudet kujeet? Hae avustusta TTER:lta! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Vuoden ensimmäinen hakukierros on avattu. Hakuaika päättyy  tulevana sunnuntaina 29.1.2012 klo 23.59. Vielä siis ehdit hakea avustusta kun toimit ripeästi! Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: http://tter.ayy.fi/hae-avustusta/.

Kannattaa myös muistaa, että pieniä, nopealla aikataululla toteutettavia projekteja varten on avoinna TTER:n jatkuvasti auki oleva kevennetty haku aina toukokuun loppuun asti! Kevennetyn haun kautta voi anoa korkeintaan 300 euron avustussummia lähettämällä lyhyen hakemuksen sähköpostitse. Tarkempia tietoja löytyy TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Lisätietoja voi kysellä myös sähköpostitse osoitteesta tter@list.ayy.fi.

3. TULE MUKAAN POLIJAZZIN KURSSILLE ”MUSIIKIN TULKINTA JA IMPROVISAATIO PARITANSSEISSA”

Tanssiyhdistys Polijazz ry järjestää helmikuussa ainutlaatuisen tiiviskurssin aiheesta musiikin tulkinta ja improvisaatio paritansseissa. Tällä paritanssikurssilla keskitytään improvisaatioon, musiikin tulkintaan ja parin väliseen kontaktiin. Näitä teemoja harjoitellaan kahden yleisen ja toisistaan eroavan paritanssin avulla: toinen on liitelevä ja pehmeä hidas valssi ja toinen on rytmikäs discotanssi, bugg.  Tarkoituksena on opetella ”värittämään” tanssia tietyn lajin tai tyylin antamissa kehyksissä. Kurssilla varioidaan niin askeleita, tanssiasentoa, kuvioita kuin vartalonkäyttöäkin. Tavoitteena on kehittää luovuutta muuttaa musiikin tunnelma liikkeeksi.

MUSIIKIN TULKINTA JA IMPROVISAATIO PARITANSSEISSA

Et tarvitse omaa paria! Kurssin opettajina toimivat Lotta Lehvävirta ja Heru Reksoprodjo. Opetus on suomeksi ja englanniksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistujilta toivotaan aiempaa tanssitaustaa joko pari- tai soolotanssin osalta, sekä rohkeutta laittaa oma luovuutensa ja osaamisensa peliin. Aiempi kokemus buggista ja hitaasta valssista ei ole välttämätöntä.

Kurssin hinta on 25 euroa, ja se maksetaan Polijazz ry:n tilille 130930-59683 Nordea Otaniemi viitteellä 26 ennen kurssin alkamista. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen emma.partanen(a)aalto.fi. Polijazzin tunnit on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille. Jos tunneilla on tilaa, myös muut kuin opiskelijat ovat tervetulleita.

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).