Yhdistystiedote 3/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 3/2012. Tilaa yhdistystiedote sähköpostiisi osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset.

Vielä 27 päivää toiminta-avustusten haun käynnistymiseen. Virkistä jo nyt yhdistyksesi muistia ja lue läpi ayy.fi:n sivu /apurahat-yhdistyksille/.

  1. Tärkeä muistutus kaikille tilavarauksista
  2. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  3. Teekkarien autokerho järjestää liukkaalla ajon harjoittelupäivän

1. TÄRKEÄ MUISTUTUS KAIKILLE TILAVARAUKSISTA

AYY vuokraa sauna-, sitsi-, juhla- ja kokoustiloja päiväksi kerrallaan yhdistyksille. Jokaisesta tilasta löytyy tietoa ayy.fi:stä osoitteesta /jasenille/tilojen-vuokraaminen/. Sivut kannattaa lukea läpi ennen kuin lähtee tekemään tilavarausta. Tärkeänä muistutuksena jokaiselle yhdistykselle myös se, että tilavaraukset on aina peruttava kirjallisesti 14 vrk ennen käyttöpäivää, tai tilaaja joutuu maksamaan tilan vuokran.

2. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusta haetaan vuonna 2012 aiempien vuosien tapaan keväällä. Kannattaakin merkitä kalenteriin päivämäärät torstai 1.3. jolloin hakujärjestelmä aukeaa sekä sunnuntai 1.4. jolloin se sulkeutuu.

Lue  jo valmiiksi AYY.fi:n osiota Apurahat yhdistyksille (/yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/), jotta pysyt kärryillä millaisia velvoitteita yhdistyksillä on toiminta-avustuksen saamiseksi. Sivuilla olevaan avustusten pisteytysmalliin on mahdollisesti tulossa vielä muutoksia helmikuun alussa. Englannin ja ruotsin käännökset pisteytysmallista ilmestyvät helmikuun lopussa.

3. TEEKKARIEN AUTOKERHO JÄRJESTÄÄ LIUKKAALLA AJON HARJOITTELUPÄIVÄN

Älä ole peura ajovaloissa! Teekkarien autokerho (TAK) järjestää jääratapäivän, eli liukkaalla ajamisen opetettelua, Hyvinkään vauhtipuistossa sunnuntaina 12.2.2012 klo 15.00 – 18.00. Osallistu mukaan rohkeasti. Jos et osaa, niin me opetamme kyllä. Osallistu mukaan omalla/faijan/kaverin/jonkun muun autolla. Autokerho ei vastaa jäsenistölle sattuneista havereista. Otamme kuitenkin tapahtumaan mukaan pakettiautomme sekä autotrailerin, jos kalusto ei omalla voimalla liiku. Tapahtuman hinta on autokerhon jäsenille 5 € ja ei jäsenille 20 €. Autokerhon jäsenyys maksaa 15 €.

Autokerholla rakennetaan ja korjataan jäsenistön autoja, tehdään excursioita, saunotaan millä-milloin-missäkin, järjestetään tapahtumia ja osallistutaan rientoihin. Jokaisen kesäkuukauden ensimmäisenä perjantaina cruisaillaan muiden mukana kaupungilla ja pari kertaa vuodessa suuret puheet on lunastettava Ahveniston moottoriradalla. Tule mukaan toimintaan! Lisätietoja löydät osoitteesta: http://tak.tky.fi/tak/index.php

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).