AYY:n Töölön asuntotoimiston palvelut tarjotaan toistaiseksi Otaniemen asuntotoimiston kautta

AYY:n Töölön asuntotoimisto on ollut suljettuna 27.1. lähtien. Itsenäisen toimipisteen sulkemiseen päädyttiin, koska asuntotoimiston asiakasmäärät ovat Töölössä olleet jatkuvasti vähäisiä ja lähes kaikki asumispalvelut ovat jäsenten tavoitettavissa myös etänä esimerkiksi sähköisesti.

Tällä hetkellä Töölössä ei tarjota asuntopalveluita, vaan kaikki asiat hoidetaan toistaiseksi Otaniemen asuntotoimiston kautta.

Asuntopalveluiden tarjoamista Töölössä ei kuitenkaan lopeteta kokonaan, vaan jatkossa ne siirretään osittain Töölön palvelupisteen yhteyteen. Asuntojen avaimia on yhä mahdollista noutaa ja palauttaa palvelupisteelle. Avainten luovuttamista varten asukas tarvitsee tavanomaiseen tapaan allekirjoitetun vuokrasopimuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Lisäksi Töölön palvelupiste neuvoo yksinkertaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Avainten luovutus- ja asumisen neuvontapalvelut käynnistetään Töölön toimipisteellä uudelleen mahdollisimman nopeasti ja siitä tiedotetaan jäsenistöä vielä erikseen. Siihen asti kaikki asumispalvelut hoidetaan Otaniemen asuntotoimistosta käsin.

Syvällisempää neuvontaa ja vastauksia kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä annetaan jatkossakin Otaniemen asuntotoimistossa, sähköpostitse osoitteesta asuntotoimisto@ayy.fi ja puhelimitse (katso osoite ja yhteystiedot täältä). Netti- ja sähköpostipalvelu toimivat siis kuten ennen.

Lisäkysymykset asiasta voi esittää asumisen asiantuntijalle Jaakko Koivulalle (etunimi.sukunimi@ayy.fi, 050 520 9444) ja AYY:n hallituksen asumisasioista vastaavalle jäsenelle Lauri Ikoselle (etunimi.sukunimi@ayy.fi 050 520 9416).

Töölön asuntotoimiston varsinaisen toiminnan siirtäminen Otaniemeen lisää AYY:n mahdollisuuksia tarjota tehokasta, luotettavaa ja ripeää palvelua kaikissa asumisen kysymyksissä. Tämä näkyy AYY:n jäsenille laadukkaana ja yhdenvertaisena palveluna, riippumatta siitä asuuko hän Helsingissä vai Espoossa.