Yhdistystiedote 5/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 5/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Enää 13 päivää toiminta-avustusten haun käynnistymiseen. Virkistä jo nyt yhdistyksesi muistia ja lue läpi ayy.fi:n sivu apurahat yhdistyksille. Päivitetty pisteytysmalli toiminta-avustusten hakua varten julkaistaan lähiaikoina, ja siitä tiedotetaan tulevissa yhdistystiedotteissa.

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Gravitaatio tulee jälleen!
  3. Olethan ilmoittautunut jo SELL 2012 –kisoihin

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusta haetaan vuonna 2012 aiempien vuosien tapaan keväällä. Kannattaakin merkitä kalenteriin päivämäärät torstai 1.3. jolloin hakujärjestelmä aukeaa sekä sunnuntai 1.4. jolloin se sulkeutuu. Lue  jo valmiiksi AYY.fi:n osiota ”apurahat yhdistyksille” (/yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/), jotta pysyt kärryillä millaisia velvoitteita yhdistyksillä on toiminta-avustuksen saamiseksi. Sivuilla olevaan avustusten pisteytysmalliin on mahdollisesti tulossa vielä muutoksia tämän kuun aikana. Englannin ja ruotsin käännökset pisteytysmallista ilmestyvät helmikuun lopussa.

2. GRAVITAATIO TULEE JÄLLEEN!

Gravitaatio tulee jälleen omana upeana itsenään laskiaistiistaina 21.2. Kyseessä ovat alkuvuoden suurimmat poikkitieteelliset bileet, ja luvassa on pelkkää mahtavuutta! The Circuksessa järjestettävä Gravitaatio toimii Ullanlinnanmäen Laskiaisriehan virallisina jatkoina. Musiikista vastaavat huikeat Jare & VilleGalle, Haloo Helsinki! sekä tietenkin tanssilattian täynnä pitävä DJ. Tule siis lämmittämään itsesi pulkkamäessä peuhaamisen jälkeen railakkaan meiningin saattelemana!

Lue lisätiedot osoitteesta: /blog/events/gravitaatio-2012/.

3. OLETHAN ILMOITTAUTUNUT JO SELL 2012-KISOIHIN?

Olethan huomannut, että SELL-kisat 2012 järjestetään Otaniemessä? Kisojen pääjärjestäjinä toimivat Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) ja Aalto-yliopiston urheiluseura ry. Koska kyseessä on kotikisat, yritämme saada kerättyä mahdollisimman suuren joukkueen edustamaan omaa yliopistoamme. Kaipaamme lisää osallistujia eritoten Kauppikselta ja Taikista. Laittakaa viestiä eteenpäin jäsenistölle, niin saamme mahtavat kisat aikaan! Jos SELL-kisat ei ole tuttu konsepti sinulle, lue lyhyt tietoisku SELLin kotisivuilta http://sell2012.fi/sell-student-games/?lang=fi.

Kolmen päivän osallistuminen kisoihin sisältäen ruokailun ja HSL:n lipun maksaa UniSportin tuen jälkeen Aalto-yliopiston opiskelijoille 40€. Kerätkää joukkue seurastanne tai lähtekää yksilöinä kisaamaan ja nauttimaan kisatunnelmista! Kisoihin ilmoittautuminen käy kätevästi suoraan osoitteesta https://lomake.ayy.fi/liikunta/registration_sell2012/. 40€ hinnalla ilmoittautumisen deadline on 20.3 ja ilmoittautuminen on sitova. Myös 20.3 jälkeen voi ilmoittautua, mutta kalliimmalla hinnalla.

Lisätietoa osallistumisesta ja Aalto-yliopiston omasta joukkueesta saat suoraan liikunta-asiantuntija Heidi Heiskaselta, heidi.heiskanen@ayy.fi.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).