Yhdistystiedote 6/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 6/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n toiminta-avustusten haku on käynnissä!  Haun aikana kaikki ensimmäiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset voivat hakea AYY:lta avustusta osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Onhan yhdistyksesi ayy.fi -profiili ajan tasalla?
  3. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2012-2013

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusten haku sekä yhdistysilmoitusten tekeminen on käynnistynyt. Hakuaika on 1. maaliskuuta – 1. huhtikuuta. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n ensimmäiseen rekisteriin hyväksytyt yhdistykset. Toiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituksen.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/. Lisätietoja hausta antavat ylioppilaskunnan järjestösektorin toimijat sähköpostitse osoitteessa jarjestoasiat@ayy.fi. Vastauksia voi katsella myös osoitteesta /yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy tiiviisti tietoa toiminta-avustuksesta, sekä pisteytysmalli jota käytetään avustusten jakamisessa.

2. ONHAN YHDISTYKSESI AYY.FI -PROFIILI AJAN TASALLA?

Yhtenä ehtona vuoden 2012 toiminta-avustuksen saamiselle on ajantasainen yhdistysprofiili ayy.fi:ssä. Onkin parasta käydä tarkistamassa saman tien, mikä on oman profiilinne tilanne. Mikäli profiilia ei ole olemassa lainkaan, se tulee tilata ennen toiminta-avustusten haun päättymistä 1. huhtikuuta 2012. Profiilin tekemiseen tarvittavat ayy.fi -tunnukset voi tilata itselleen osoitteesta webmaster@ayy.fi. Laita tilaukseen omat yhteystietosi sekä yhdistyksen nimi. Koska yhdistysten toimijat vaihtuvat usein vuosittain, on suositeltavaa että tilatut tunnukset toimitetaan yhdistyksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen (esim: info@yhdistys.fi), jotta ne siirtyvät eteenpäin aina uusille toimijoille.

Yhdistysprofiilien tulisi olla kolmikielisiä. Käännöksen voi tilata itselleen AYY:n kautta Joonas Jylhältä (joonas.jylha@ayy.fi).

3. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2012 – 2013

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 27.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Tapahtuman nimi/Teksti” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 27.5.2012 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää. Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

Google Docs lomake: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArnDlXGvbkaXdDhCZm9Wdkw1N3hwNDg3YUhjTUM2aHc

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).