Tule mukaan Aalto-yliopiston omaan SELL-kisa joukkueeseen

Olethan huomannut, että SELL-kisat 2012 järjestetään Otaniemessä? Kisojen pääjärjestäjinä toimivat Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) ja Aalto-yliopiston urheiluseura ry. Koska kyseessä on kotikisat, yritämme saada kerättyä mahdollisimman suuren ja äänekkään joukkueen edustamaan omaa yliopistoamme.

Jos SELL-kisat ei ole tuttu konsepti sinulle, lue tämä lyhyt tietoisku.

SELL-kisat ovat vuosittain järjestettävä kansainvälinen korkeakouluopiskelijoiden urheilutapahtuma. Järjestäjämaina toimii vuorovuosin Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Kisat on huikea 3 päivää kestävä tapahtuma sisältäen paljon urheilun juhlaa, mutta myös runsaasti muuta oheistoimintaa. Eri urheilulajeja on tänä vuonna 14, aina miekkailusta perinteisimpiin kuten salibandyyn ja jalkapalloon. Urheilulajien taso vaihtelee kovasti, mutta jokatasoiselle osallistujalle löytyy jotakin. Olitpa siis kovanluokan kilpuri tai harrastelija, voit osallistua kisoihin. Lisätietoa kisoista löytyy täältä.

Kolmen päivän osallistuminen kisoihin sisältäen ruokailun ja HSL:n lipun maksaa UniSportin tuen jälkeen Aalto-yliopiston opiskelijoille 40€. Kerätkää joukkue seurastanne tai lähtekää yksilöinä kisaamaan ja nauttimaan kisatunnelmista! Kisoihin ilmoittautuminen käy kätevästi suoraan täältä.

Ilmoittautumisen deadline on 20.3 ja ilmoittautuminen on sitova. Myös 20.3 jälkeen voi ilmoittautua, mutta kalliimmalla hinnalla.

 Lisätietoa osallistumisesta ja Aalto-yliopiston omasta joukkueesta saat osoitteesta liikunta@ayy.fi.