Yhdistystiedote 7/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 7/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n toiminta-avustusten haku on käynnissä!  Haun aikana kaikki ensimmäiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset voivat hakea AYY:lta avustusta osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Onhan yhdistyksesi ayy.fi -profiili ajan tasalla?
  3. AYY ja muotoilualan yritys Costo suunnittelevat yhteistyötä

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusten haku sekä yhdistysilmoitusten tekeminen on käynnistynyt. Hakuaika on 1. maaliskuuta – 1. huhtikuuta. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n ensimmäiseen rekisteriin hyväksytyt yhdistykset. Toiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituksen.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/. Lisätietoja hausta antavat ylioppilaskunnan järjestösektorin toimijat sähköpostitse osoitteessa jarjestoasiat@ayy.fi. Vastauksia voi katsella myös osoitteesta /yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy tiiviisti tietoa toiminta-avustuksesta, sekä pisteytysmalli jota käytetään avustusten jakamisessa.

2. ONHAN YHDISTYKSESI AYY.FI -PROFIILI AJAN TASALLA?

Yhtenä ehtona vuoden 2012 toiminta-avustuksen saamiselle on ajantasainen yhdistysprofiili ayy.fi:ssä. Onkin parasta käydä tarkistamassa saman tien, mikä on oman profiilinne tilanne. Mikäli profiilia ei ole olemassa lainkaan, se tulee tilata ennen toiminta-avustusten haun päättymistä 1. huhtikuuta 2012. Profiilin tekemiseen tarvittavat ayy.fi -tunnukset voi tilata itselleen osoitteesta webmaster@ayy.fi. Laita tilaukseen omat yhteystietosi sekä yhdistyksen nimi. Koska yhdistysten toimijat vaihtuvat usein vuosittain, on suositeltavaa että tilatut tunnukset toimitetaan yhdistyksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen (esim: info@yhdistys.fi), jotta ne siirtyvät eteenpäin aina uusille toimijoille.

Yhdistysprofiilien tulisi olla kolmikielisiä. Käännöksen voi tilata itselleen AYY:n kautta Joonas Jylhältä (joonas.jylha@ayy.fi). 

3. AYY JA MUOTOILUALAN YRITYS COSTO SUUNNITTELEVAT YHTEISTYÖTÄ

AYY ja muotoilualan yritys Costo suunnittelevat yhteistyötä, jonka tarkoituksena on vahvistaa opiskelijoiden poikkitieteellistä yhteisöllisyyttä yliopiston ja/tai ylioppilaskunnan laajuisen yhtenäisen tuotteen/malliston kautta. Tätä tarkoitusta varten haluammekin saada kyselyllä jäseniltämme palautetta siitä, koetaanko tällainen yhteistyö kiinnostavaksi – ja ennen kaikkea, minkälaiset tuotteet Aallon opiskelijoita kiinnostavat!

Kyselyn täyttäminen kestää noin 2-3 minuuttia, ja se löytyy http://lomake.ayy.fi/yrityssuhteet/ayy-costo-partnership/

Käy täyttämässä ja kerro kaverillesikin!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).