Helsingin asuntokohteiden avainliikenne hoidetaan Töölöstä käsin

Kaikkien Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan Helsingissä sijaitsevien asuntokohteiden avainten palauttaminen ja luovuttaminen on siirretty Töölön palvelupisteelle (Runeberginkatu 14-16). Töölön palvelupiste on avoinna ma-to klo 10:30 – 14:30.

Avaimia voi palauttaa suoraan palvelupisteelle, tai palvelupisteen ollessa suljettuna, kauppakorkeakoulun infotiskin vahtimestarille. Jos avaimet palautetaan vahtimestarille, tulee ne sulkea kirjekuoreen ja liittää mukaan oma nimi ja tarkka tieto siitä, mihin asuntoon avaimet kuuluvat. Kirje osoitetaan AYY:n Töölön palvelupisteelle. Avaimet on aina palautettava vuokrasopimuksen päättymispäivää seuraavana arkipäivänä klo 12:00 mennessä.

Avaimien noutaminen tapahtuu palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Mukaan tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja allekirjoitetun vuokrasopimuksen. Jos vuokrasopimus alkaa tai loppuu perjantaina, on avainten noutamisesta tai palauttamisesta sovittava erikseen etukäteen AYY:n asuntotoimiston kanssa.

Suositeltavin tapa vaihtaa avaimet, on tehdä se suoraan edellisen asukkaan kanssa. Ohjeet ja tarvittavat lomakkeet avainten vaihtamiseen edellisen asukkaan kanssa saat AYY:n asuntotoimistosta (yhteystiedot /jasenille/asuminen/asuntotoimisto/).

Kaikkien Espoon kohteiden (Otaniemi ja Leppävaara) avainliikenne hoidetaan entiseen tapaan AYY:n asuntotoimiston kautta (Otakaari 11).

Huomio: Vuokrasopimukset on mahdollista laatia jatkossa etänä (ks. lisää täältä).

Töölön palvelupisteen yhteystiedot: /ylioppilaskunta/yhteystiedot/palvelupisteet/

Lisätietoja:

Asumisen asiantuntija Jaakko Koivula (etunimi.sukunimi@ayy.fi, puh. 055 520 9444)