Yhdistystiedote 8/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 8/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

AYY:n toiminta-avustusten haku on käynnissä!  Haun aikana kaikki ensimmäiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset voivat hakea AYY:lta avustusta osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/

  1. AYY:n toiminta-avustukset 2012
  2. Onhan yhdistyksesi ayy.fi -profiili ajan tasalla?
  3. Polijazzin huippusuosittu Zouk-paritanssin tiiviskurssi
  4. Opiskelija – nyt voit osallistua noppa-palvelun kehittämiseen
  5. Julkkudiilit 2012
  6. Tuo tapahtumasi osaksi designpääkaupunkivuotta

1. AYY:N TOIMINTA-AVUSTUKSET 2012

AYY:n toiminta-avustusten haku sekä yhdistysilmoitusten tekeminen on käynnistynyt. Hakuaika on 1. maaliskuuta – 1. huhtikuuta. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n ensimmäiseen rekisteriin hyväksytyt yhdistykset. Toiseen rekisteriin kuuluvat yhdistykset täyttävät ainoastaan yhdistysilmoituksen.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ayyn-toiminta-avustushakemus/. Lisätietoja hausta antavat ylioppilaskunnan järjestösektorin toimijat sähköpostitse osoitteessa jarjestoasiat@ayy.fi. Vastauksia voi katsella myös osoitteesta /yhdistyksille/apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy tiiviisti tietoa toiminta-avustuksesta, sekä pisteytysmalli jota käytetään avustusten jakamisessa.

2. ONHAN YHDISTYKSESI AYY.FI -PROFIILI AJAN TASALLA?

Yhtenä ehtona vuoden 2012 toiminta-avustuksen saamiselle on ajantasainen yhdistysprofiili ayy.fi:ssä. Onkin parasta käydä tarkistamassa saman tien, mikä on oman profiilinne tilanne. Mikäli profiilia ei ole olemassa lainkaan, se tulee tilata ennen toiminta-avustusten haun päättymistä 1. huhtikuuta 2012. Profiilin tekemiseen tarvittavat ayy.fi -tunnukset voi tilata itselleen osoitteesta joonas.jylha@ayy.fi. Laita tilaukseen omat yhteystietosi sekä yhdistyksen nimi. Koska yhdistysten toimijat vaihtuvat usein vuosittain, on suositeltavaa että tilatut tunnukset toimitetaan yhdistyksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen (esim: info@yhdistys.fi), jotta ne siirtyvät eteenpäin aina uusille toimijoille.

3. POLIJAZZIN HUIPPUSUOSITTU ZOUK-PARITANSSIN TIIVISKURSSI

Polijazz ry järjestää huippusuositun ZOUK-paritanssin tiiviskurssin. Neljän kerran kurssi järjestetään la 24.3, la 31.3., ma 2.4. ja ma 9.4. Viimeinen kurssikerta on zoukin vapaatreeni, jossa pääset tutustumaan myös moniin muihin tähän lajiin hurahtaneisiin. Kurssille et tarvitse omaa paria. Tapahtuma myös facebookissa: https://www.facebook.com/events/171384902979346/

Zouk on 1980-luvulla Brasiliassa alkunsa saanut paritanssi, joka on kovaa vauhtia leviämässä ympäri maailmaa. Nyt on hieno tilaisuus päästä opettelemaan zoukia ammattiopettajan, Soile Vedenpään, ohjauksessa.

Kurssi on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille. Kurssimaksu on 20 euroa / henkilö, et tarvitse kurssille omaa paria. Ilmoittaudu sähköpostitse Polijazz ry:n sihteerille niina.raisanen@hotmail.com nyt, kun vielä mahtuu!

Lisätietoja osoitteessa: /blog/events/huippusuos%e2%80%8bitun-zouk-parit%e2%80%8banssin-tiiviskurs%e2%80%8bsi-intensive-course-on-couple-dance-zouk/

4. OPISKELIJA – NYT VOIT OSALLISTUA NOPPA-PALVELUN KEHITTÄMISEEN

Olemme kehittämässä Noppa-palvelua ja opiskelijakyselyn avulla pyrimme kartoittamaan opiskelijoiden mielipiteitä Nopan tärkeimmistä palveluista oman opiskelun kannalta. Kyselyssä esitetään myös kysymyksiä Nopan palveluiden mobilisoinnin kehittämistyön tueksi. Kyselyn tuloksia käytetään Nopan kehityssuuntien sekä yksittäisten kehityskohteiden suunnittelussa. Tuloksia työstetään myös haastatteluin. Voit ilmaista kyselyn lopussa halukkuutesi osallistua haastatteluihin ja testauksiin.

Toivottavasti ehdit käyttää noin viisitoista minuuttia kyselyyn vastaamiseen. Vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti. Kysely on avoinna 12.3.-25.3.2012. Vastaajien kesken arvomme viisitoista elokuvalippua.

Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/607A022FB0F61C19.par. Opettajille ja henkilökunnalle tehdään myöhemmin oma kysely, jossa kartoitetaan Nopan palveluita henkilökunnan näkökulmasta.

Lisätietoja kyselystä: Piia Leppänen, sovellussuunnittelija, opinto- ja opiskelijapalvelut, piia.leppanen@aalto.fi.

5. JULKKUDIILIT 2012

Kevät taas saa ja sitä myöten myös Julkku-ukko toimittelijajoukkonsa kera heräilee talvisesta horrostilastaan. Wapun lähestyessä uhkaavasti lähestyy myös uusimman Julkun otsikkoaika.

Lähestyn yhdistystänne tarjoamalla mahdollisuuden räätälöidä juuri teille omaa tarkoitustanne varten sopivan Julkun myyjädiilin. Olette sitten suunnittelemassa ulkomaanexcua, uudistamassa kiltahuonetta/kerhotilaanne tai vain hankkimassa hieman virkistysrahaa niin sopivalla Julkku diilillä rahoitus hoituu hauskasti ja luontevasti wapputohinoissa. Rahaa tulette samaan diilin koosta riippuen 2-3,5 € lehteä kohti, unohtamatta loistavia myyjätuotteita.

Mikäli kiinnostuitte niin olemalla yhteydessä diilivastaavaamme (esa-pekka.raisanen@julkku.fi) voitte kutsua esimerkiksi kokoukseenne paikalle (termeistä voidaan sopia myös sähköpostitse) Julkun diiliräätälin , jonka avulla saatte varmasti teille sopivimman Julkku 2012 diilin.

6. TUO TAPAHTUMASI OSAKSI DESIGNPÄÄKAUPUNKIVUOTTA!

Korkeakouluopiskelija! Oletko mukana järjestössä, jonka toimintaa haluaisit esitellä koko kaupungille? Haluaisitko itse olla mukana uuden tapahtuman järjestämisessä?

Me World Student Capitalissa toivomme, että järjestöt tai opiskelijaporukat tuovat omia tapahtumiaan osaksi World Student Capitalia. Tapahtumat voivat kokoluokaltaan olla vaikkapa järjestön hieman suurempia perustapahtumia, yksittäisten opiskelijoiden tai järjestöjen yhteistempauksia tai ainutlaatuisia, designpääkaupunkivuotta varten järjestettyjä suurtapahtumia.

Tarjoamme viestinnällistä apua ja mainostamme tapahtumia. Lisäksi tuemme tapahtumia myös rahallisesti, jos ne huomioivat WSC:n teemat tai ovat muuten erityisiä.

Miten toimin?

  1. Ilmoita tapahtumasi WSC-tapahtumakalenteriin.
  2. Mikäli haluat tapahtumallesi rahallista tukea, täytä sähköinen hakemuslomake.

Hakemuksista tulee käydä perustietojen lisäksi ilmi tarkempi suunnitelma hankkeen toteuttamisesta, vastuuhenkilöt ja budjetti sekä suunnitelma, mihin rahaa aiotaan käyttää. Lisätietoja ja tarvittavat lomakkeet löydät sivulta worldstudentcapital.fi/elaevaet-kampukset.

Hakuajat

Hakukierros, Viimeinen hakupäivä, Klo, Tapahtuman pvm
1, 26.3., 15:00, 1.4.-31.12
2, 16.4., 15:00, 20.4.-31.12.
3, 6.8., 15:00, 13.8.-31.12.
4, 17.9., 15:00, 24.9.-31.12.

World Student Capital 2012 on opiskelijoiden oma designpääkaupunkivuoden hanke, jonka tekevät yhdessä metropolialueen korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakunnat, Helsingin yliopisto ja pääkaupunkiseudun kuntien Opiskelijametropoli-hanke.

Lisätietoa World Student Capitalista: worldstudentcapital.fi

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).